Μουντιάλ 2022

Κατάρ 2022: Οι ευρηματικότερες παρουσιάσεις των αποστολών! (video)

Κατάρ 2022: Οι ευρηματικότερες παρουσιάσεις των αποστολών! (video)

Σε επτά μέρες από σήμερα, το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ κάνει τη δική του σέντρα, με τις αποστολές των Εθνικών Ομάδων να έχουν ανακοινωθεί. Τι και αν οι περισσότερες αναρτήθηκαν με έναν ίσως πιο συμβατικό τρόπο, ορισμένες ομάδες έβαλαν φαντασία και δημιούργησαν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Οι ετοιμασίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα να ετοιμάζουν «βαλίτσες» και να ανακοινώνουν τις αποστολές τους για τη διοργάνωση. Έξι εθνικές ομάδες, ακολούθησαν έναν πιο ευρηματικό «δρόμο», χαρίζοντας όμορφες εικόνες στο κοινό και εντυπωσιάζοντας τους απανταχού ποδοσφαιροφίλους.

1. Κατάρ

Οι «οικοδεσπότες» του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν αρκέστηκαν σε μια απλή φωτογραφία για την ανακοίνωση της αποστολής τους. Η επίσημη σελίδα της Ποδσοφαιρικής Ομοσπονδίας του Κατάρ, ανάρτησε σχετικό βίντεο, όπου οι παίκτες της ομάδας έγιναν... γκράφιτι, «κοσμώντας» διάσημα κτίρια και ουρανοξύστες της χώρας τους.

2. Ουρουγουάη

Τις εντυπώσεις «έκλεψαν» και οι Ουρουγουανοί, παρουσιάζοντας την αποστολή τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο με κινηματογραφικό τρόπο. Στο βίντεο, εμφανίζεται o τεχνικός της «Σελέστε»Ντιέγκο Αλόνσο, να υποδεικνύει στον χάρτη τις γεννέτειρες και των 26 ποδοσφαιριστών.

3. Ολλανδία

Εξίσου πρωτότυπη ήταν και η παρουσίαση των Οράνιε, με τον Λουίς Φαν Χααλ να αναλαμβάνει ρόλο... σκηνοθέτη! Ο 71χρονος τεχνικός ανακοίνωσε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε, παρακινώντας στο τέλος όλους τους φιλάθλος της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειές τους.

 

4. Αγγλία

Μιλώντας για ευρηματικότητα, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το βίντεο παρουσίασης της Αγγλίας. Τα «τρία λιοντάρια» επέλεξαν να ανακοινώσουν την αποστολή τους μέσω animated video, παρουσιάζοντας μας τους 26 παίκτες από την σκοπιά των φιλάθλων. Διαμερίσματα, παμπ και ένα γήπεδο χαμηλότερης κατηγορίας, αναδεικνύουν τη βιωματική σύνδεση των Άγγλων με την εθνική τους ομάδα.

 

5. Δανία

Κύριο χαρακτηριστικό στο βίντεο παρουσίασης της Δανικής αποστολής, αποτελεί η φυσική ομορφιά της χώρας αλλά και ορισμένα αξιοθεάτα. Βασικός «πρωταγωνιστής» μπορεί να είναι ο Κάσπερ Γιούλμαν, ωστόσο από το «φόντο» δεν λείπουν και οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι απεικονίζονται να κρατούν φωτογραφίες των επιλεγμένων ποδοσφαιριστών.

 

6. Ελβετία

Σε παρόμοιο μοτίβο κινήθηκε και η Εθνική Ελβετίας, η οποία παρουσιάζοντας όμορφα πλάνα από την ελβετική επικράτεια, έδωσε βαρύτητα στην διαφορετικότητα, βάζοντας «γκολ» στον ρατσισμό και στις διακρίσεις. Το βίντεο κλείνει με τον τεχνικό της «Νάτι», Μουράτ Γιακίν, να δηλώνει: «Μαζί θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Τόσο για έσας τους αγαπητούς μας φιλάθλους, όσο και για την ποικιλόμορφη χώρα μας».

 

Νικόλας Μπιλάλης
www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης