Μουντιάλ 2022

Λουίς Ενρίκε: «Είμαι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

Λουίς Ενρίκε: «Είμαι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου»
Ο τεχνικός των «φούρια ρόχα» Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το Μουντιάλ, προβαίνοντας σε μια «τολμηρή» δήλωση που σίγουρα θα... συζητηθεί!
Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ ξεκινάει σε λιγότερο από δέκα μέρες και πολλοί προπονητές έχουν ήδη κάνει τα «αποκαλυπτήρια» των αποστολών τους. Ένας εξ αυτών είναι και ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος σε σημερινή συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε τις επιλογές του, δηλώνοντας ακόμη πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του: 



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Ο στόχος μου, όπως μου είπε ο πρόεδρος όταν ανέλαβα αυτή τη μοναδική θέση ήταν να δημιουργήσω μία ανταγωνιστική ομάδα. Πάντα παίζουμε με το ίδιο στιλ, με σκοπό να έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια μας σε σχέση με τον αντίπαλο. Θυμάμαι τώρα τους επικριτές μου, όμως να ξέρετε πως δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφάιρου από μένα. Αυτό πιστεύω Θέλω να δώσουμε επτά ματς σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που να συμμετέχει στο τουρνουά και να μας αποκλείει από τις υποψήφιες για να είμαστε οι καλύτεροι. Θα πολεμήσουμε στο Κατάρ, δεν θα πεθάνουμε από φόβο. Δεν ανησυχώ που έχουμε νεαρή ομάδα, αυτοί οι παίκτες έχουν συνηθίσει να αντέχουν την πίεση. Δεν κοιτάζω τους συλλόγους. Πολλοί από αυτούς τους επτά που παίζουν στην Μπαρτσελόνα, είχαν παίξει και πριν στην εθνική ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης