Μουντιάλ 2022

Εθνική Γερμανίας: Επιστρέφει ο Γκέτσε, εκτός αποστολής Ρόις, Χούμελς – Πάει να «γράψει ιστορία» ο Μουκοκό στο Κατάρ!

Εθνική Γερμανίας: Επιστρέφει ο Γκέτσε, εκτός αποστολής Ρόις, Χούμελς – Πάει να «γράψει ιστορία» ο Μουκοκό στο Κατάρ!

Έγιναν γνωστές οι επιλογές του Χάνσι Φλικ για την αποστολή της εθνικής Γερμανίας που θα βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η αποστολή της εθνικής Γερμανίας που θα προσπαθήσει να βρεθεί στην κορυφή του κόσμου και πάλι μετά το 2014, ανακοινώθηκε τη Πέμπτη (10/11), με τον Χάνσι Φλικ να αναγκάζεται να αφήσει εκτός Μουντιάλ αρκετά από τα «αστέρια» του ποδοσφαίρου της χώρας.

Ο λόγος για τους Μάρκο Ρόις, Ματς Χούμελς, αλλά και τον νεαρό Φλόριαν Βιρτς. Ο πρώτος, τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Σάλκε και δεν θα ταξιδέψει στο Κατάρ, όπως και ο βετεράνος κεντρικός αμυντικός, παρότι διάγει μια καλή σεζόν με τους Βεστφαλούς. Παράλληλα, ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ωστόσο, οι παραπάνω απουσίες σε συνδυασμό με αυτή του Τίμο Βέρνερ, που είναι εδώ και καιρό γνωστή, έδωσε τη δυνατότητα στον Φλικ να καλέσει τους Μάριο Γκέτσε και Γιουσουφά Μουκοκό. Ο μεσοεπιθετικός της Άιντραχτ επανεμφανίζεται στην αποστολή της Γερμανίας μετά το 2017, ενώ ο επιθετικός της Ντόρτμουντ μπορεί να γράψει ιστορία στο Κατάρ, καθώς αν συμμετάσχει σε κάποια αναμέτρηση θα γίνει ο νεαρότερος Γερμανός που εμφανίζεται σε αγώνα Μουντιάλ.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Γερμανίας:

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Κέβιν Τραπ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Αμυντικοί: Άρμελ Μπέλα Κότσαπ (Σαουθάμπτον), Ματίας Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Κρίστιαν Γκούντερ (Φράιμπουργκ), Τίλο Κέρερ (Γουέστ Χαμ), Λούκας Κλόστερμαν (Λειψία), Ντέιβιντ Ράουμ (Λειψία), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νίκο Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Νίκλας Ζίλε (Ντόρτμουντ)

Μέσοι/Επιθετικοί: Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Μάριο Γκέτσε (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ιλκάι Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου), Γιούλιαν Μπραντ (Ντόρτμουντ), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τζαμάλ Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου), Γιόνας Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Λερόι Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Σερζ Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου), Καρίμ Αντεγιέμι (Ντόρτμουντ), Νίκλας Φίλκρουγκ (Βέρντερ Βρέμης), Γιουσούφα Μουκοκό (Ντόρτμουντ)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης