Μουντιάλ 2022

Εθνική Γαλλίας: Ανακοινώθηκε η αποστολή για Κατάρ – Μέσα ο Βαράν, «πλήρης» σε όλες τις γραμμές!

Εθνική Γαλλίας: Ανακοινώθηκε η αποστολή για Κατάρ – Μέσα ο Βαράν, «πλήρης» σε όλες τις γραμμές!

Ανακοινώθηκε η αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Ράφαελ Βαράν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, κατέληξε στους 26 ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το Κατάρ.

Οι «τρικολόρ» καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ παράλληλα παρουσιάζονται ως ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης λόγω των αστέρων που διαθέτουν στο ρόστερ τους.
Αντίθετα δεν θα ταξιδέψουν στομ Κατάρ οι τραυματίες Καντέ, Πογκμπά και Μενιάν, ενώ διαψεύστηκαν οι φήμες για τον Καρίμ Μπενζεμά, με τον αρχηγό της Ρεάλ και κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας» να δίνει το «παρών» στο Μουντιάλ.

 

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Γαλλίας:

Τερματοφύλακες: Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Αλφόνς Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Στιβ Μανταντά (Ρεν)

Αμυντικοί: Μπέντζαμιν Παβάρ (Μπάγερν), Ζουλς Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Ράφαελ Βαράν (Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ), Πρέσνελ Κιπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Λούκας Ερναντνέζ (Μπάγερν), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Ιμπραΐμα Κονατέ (Λίβερπουλ), Νταγιότ Ουπαμεκανό (Μπάγερν)

Μέσοι: Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Ορελιέν Τσουαμενί (Ρεάλ), Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό), Ματέο Γκεντουζί (Μαρσέιγ), Τζόρτναν Βερετούτ (Μαρσέιγ), Εντουάρντο Καμαβινγκά (Ρεάλ)

Επιθετικοί: Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Κίλιαν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ), Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Κριστοφέρ Ενκουνκού (Λειψία).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης