Μουντιάλ 2022

Δεν εμπνέει ανησυχία ενόψει Μουντιάλ ο τραυματισμός του Σάκα!

Δεν εμπνέει ανησυχία ενόψει Μουντιάλ ο τραυματισμός του Σάκα!

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του Μπουκάγιο Σάκα για την Άρσεναλ, όμως ο Μικέλ Αρτέτα φάνηκε καθησυχαστικός ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πράγμα που σημαίνει πως ο νεαρός Άγγλος θα αγωνιστεί κανονικά με την Εθνική Αγγλίας!

Βλέποντας στο έδαφος τον Μπουκάγιο Σάκα, στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης της Άρσεναλ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφενός οι φίλοι των «κανονιέρηδων» σκέφτηκαν το ματς με την Τσέλσι και αφετέρου, ολόκληρο το «Νησί» σκέφτηκε το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο νεαρός δεν μπόρεσε να συνεχίσει, αντικαταστάθηκε αναγκαστικά και άμεση συνέπεια αποτέλεσε η ανησυχία όλων. Ωστόσο, αν και ο Μικέλ Αρτέτα επισήμανε πως δεν γνωρίζει ακόμη κάτι περαιτέρω, όλα δείχνουν πως η κατάσταση δεν είναι τόσο αρνητική, με τον Σάκα να δίνει το παρών στο Μουντιάλ.

Άγνωστο είναι φυσικά αν θα προλάβει τα επόμενα ματς της ομάδας του στην Premier League, αλλά και την τελευταία αγωνιστική του Europa League, με το ματς με την Τσέλσι να ακολουθεί στην 15η στροφή της σεζόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης