Μουντιάλ 2022

Επιστρέφει στην Εθνική Ισπανίας ο Σέρχιο Ράμος ενόψει Μουντιάλ!

Επιστρέφει στην Εθνική Ισπανίας ο Σέρχιο Ράμος ενόψει Μουντιάλ!

Ο Λουίς Ενρίκε αφήνει στην άκρη τα όποια προσωπικά θέματα είχε με τον Σέρχιο Ράμος και θα τον συμπεριλάβει στην προεπιλογή της Ισπανίας ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ενάμιση χρόνο μετά, ο Σέρχιο Ράμος είναι έτοιμος να ξαναφορέσει την φανέλα των «φούριας ρόχας» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η ισπανική As αναφέρει πως ο Λουίς Ενρίκε είναι διατεθειμένος να αφήσει στο παρελθόν την κόντρα με τον παίκτη-σύμβολο της εθνικής Ισπανίας και να συμπεριλάβει τον έμπειρο αμυντικό στις επιλογές του για το προσεχές Μουντιάλ.

Στην απόφαση αυτή του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα, φαίνεται να έχει παίξει ρόλο η πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και τα κενά στο κέντρο της άμυνας της Ισπανίας, που δεν αφήνουν τον 52χρονο να αμελήσει την ποδοσφαιρική ποιότητα του Ράμος.

Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι τελικές επιλογές του Ενρίκε θα αργήσουν να ανακοινωθούν. Λόγω των αρκετών τραυματισμών, θα γίνουν γνωστές μόλις 24 ώρες πριν την πρώτη δοκιμασία των Ισπανών στο Κατάρ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης