Μουντιάλ 2022

Φαβορί η Βραζιλία, ακολουθεί η Γαλλία, απόδοση – έκπληξη για κατάκτηση του Μουντιάλ από τον Ρονάλντο!

Φαβορί η Βραζιλία, ακολουθεί η Γαλλία, απόδοση – έκπληξη για κατάκτηση του Μουντιάλ από τον Ρονάλντο!

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Ένα Μουντιάλ διαφορετικό από τα υπόλοιπα, μιας και θα λάβει χώρα τον χειμώνα, διακόπτοντας τα πρωταθλήματα, αλλά ένας θεσμός πάντα ξεχωριστός, με τα πρώτα φαβορί να έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Στην κορυφή των αποδόσεων η Βραζιλία, ακολουθεί η Γαλλία, τρίτοι στην σχετική κατάταξη οι Άγγλοι, την στιγμή που η κατάκτηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο «πληρώνει» καλά!

Κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάθε αγωνιστική που παρέρχεται σε κάθε είδους πρωτάθλημα, σηματοδοτεί πως ακόμη μία εβδομάδα πέρασε και πως καλά κάνουμε και μετράμε πλέον αντίστροφα, για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Κατάρ.

Απομένουν πλέον λιγότερο από δύο μήνες, προκειμένου να γίνει η σέντρα στο Μουντιάλ. Στο πιο ιδιαίτερο Μουντιάλ όλων των εποχών, μιας και θα λάβει χώρα τον χειμώνα και θα έχει ως συνέπεια, την διακοπή πρωταθλημάτων, με την Premier League για παράδειγμα, να συμπυκνώνει το πρόγραμμά της και να αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά από το νέο έτος.

Ωστόσο, κάνοντας λόγο για το Παγκόσμιο Κύπελλο που ακολουθεί, η αλήθεια είναι πως άπαντες έχουμε δει τις αποδόσεις ως προς την κατάκτηση του τροπαίου. Και σαφώς, όπως οι περισσότεροι θα νομίζετε, στην κορυφή αυτών βρίσκεται η Βραζιλία.

Ακολουθεί η Γαλλία του Κίλιαν Εμπαπέ, με τη διαμάχη μεταξύ του ίδιου και της γαλλικής Ομοσπονδίας να συνεχίζεται, με θέμα τις χορηγίες, ενώ την τριάδα συμπληρώνει η Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, η οποία μετά το χαμένο τελικό του EURO, θέλει να πρωταγωνιστήσει σε ακόμη μία διοργάνωση εθνικών ομάδων.

Από εκεί και πέρα, κοντά είναι στοιχηματικά η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, η πάντα υπολογίσιμη Ισπανία και η Γερμανία, με την Πορτογαλία να αποτελεί… έκπληξη, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση, με μία απόδοση που… προκαλεί! Είτε είναι, είτε όχι, η τελευταία διοργάνωση που αρχηγός της θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που αισίως ανέφερε πως στοχεύει να διεκδικήσει και το EURO 2024.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των οκτώ «θεωρητικά» φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ:

Βραζιλία: 6,00

Γαλλία: 7,50

Αγγλία: 9,00

Αργεντινή: 9,00

Ισπανία: 11,00

Γερμανία: 12,00

Ολλανδία: 16,00

Πορτογαλία: 17,00

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης