Μια Φώτο μια Ιστορία

Στίβεν Τζέραρντ – Φρανκ Λάμπαρντ: Συνάντηση κορυφής εκτός Αγγλίας, για ένα… Χολιγουντιανό «show»!

Στίβεν Τζέραρντ – Φρανκ Λάμπαρντ: Συνάντηση κορυφής εκτός Αγγλίας, για ένα… Χολιγουντιανό «show»!

23/08/2015: Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στρέφουν τα βλέμματά τους στην αναμέτρηση της Λος Άντζελες Γκάλαξι με τη Νιού Γιορκ Σίτι για τη σύγκρουση των «τιτάνων», Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ. Οι οποίοι λίγα χρόνια μετά θα ανταγωνίζονται και ως προπονητές…

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης

Στις 23 Αυγούστου του 2015 η Λος Άντζελες Γκάλαξι υποδέχεται τη Νιού Γιορκ Σίτι για το MLS, σε ένα ντέρμπι που διαφημιζόταν ως η «Βρετανική Εισβολή» και ήταν πλήρως… αφιερωμένο στους πρώην ηγέτες των Λίβερπουλ και Τσέλσι, Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ αντίστοιχα. Καθώς, οι δύο «θρύλοι» του αγγλικού ποδοσφαίρου, είχαν αφήσει το «Νησί» για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. 
steven-gerrard-frank-lampard.jpgΩστόσο, αυτή η μάχη δεν ήταν και η μόνη στη πλούσια καριέρα τους, μιας και οι δύο Άγγλοι έχουν μοιραστεί τη σκηνή της Premier League, αλλά και του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, προσφέροντας θέαμα και τρόπαια στις ομάδες του. Συγκεκριμένα, μετράνε συνολικά δύο UEFA Champions League, τρία Πρωταθλήματα Αγγλίας, δύο UEFA Cup (Europa League), δύο UEFA Super Cup, έξι FA Cup, τέσσερα Community Shield και πέντε League Cup. Δηλαδή 24 τίτλους αθροιστικά!
steven-gerrard-frank-lampard-cropped_17i8uqzjqu8xv1m2dyh2ndjgng.jpgΜάλιστα, πέραν και της συνύπαρξής τους στα «Τρία Λιοντάρια», οι δύο Άγγλοι βρίσκονται ξανά στα γήπεδα της Premier League,  όχι όμως ως ποδοσφαιριστές, αλλά ως προπονητές. Με τον «Stevie G» να βρίσκεται στο τιμόνι της Άστον Βίλα από τον Νοέμβριο του 2021 και τον «Super Frank» στην Έβερτον από τον Ιανουάριο του 2022. 
5ad479cf-3b43-4bab-a949-98f11b78a4c1-dUDb5b-696x460_1.jpeg
Μπορεί στην ερώτηση «ποιος είναι ο καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής» να μην υπάρχει απάντηση, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι ως προπονητές, ο Τζέραρντ έχει το πάνω χέρι μετά τη νίκη των «χωριατών» επί των «ζαχαρωτών» (2-1) στο Βίλα Παρκ. Έπεται όμως και συνέχεια… 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0