Μια Φώτο μια Ιστορία

Η τελευταία εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα…

Η τελευταία εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα…

16 Μαΐου 2021: Τέλος εποχής. Όλη η σημασία της φράσης, συμπυκνωμένη σε μία φωτογραφία. Ο Λιονέλ Μέσι για τελευταία φορά με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα

Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Σίγουρα, η παραπάνω φωτογραφία δεν θα είχε κανένα νόημα, αν τρεις μήνες αργότερα, δεν ερχόταν η ολική ανατροπή στο θέμα της ανανέωσής του συμβολαίου του. Σε αυτή την εικόνα, ο Λιονέλ Μέσιαποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με κάτω το κεφάλι.

Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Θέλτα με 2-1, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της La Liga. Ο Αργεντινός αστέρας είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ της ομάδας του και στο τέλος του αγώνα, προσφέρει αυτό το τρομερό πλάνο.

Τρεις μήνες αργότερα, αυτή η εικόνα θα ήταν η τελευταία του Λιονέλ Μέσι στους αγωνιστικούς χώρους με την Μπαρτσελόνα. Τον σύλλογο στον οποίο μεγαλούργησε, έγραψε ιστορία και ανέβηκε στο υψηλότερο σημείο του ποδοσφαιρικού κόσμου.

16 χρόνια μετά, κανείς δεν περίμενε πως θα ερχόταν η μέρα που ο Αργεντινός αστέρας θα έπαιζε για τελευταία φορά με την φανέλα της. Ίσως το περίμεναν στο τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του αλλά σε καμία περίπτωση, από μη ανανέωση συμβολαίου.

 



www.bnsports.gr

 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0