Καρώ Σημαία

Formula 1: «Ο Φέτελ αποχαιρετά την Aston Martin μετά τη λήξη του συμβολαίου του»

Formula 1: «Ο Φέτελ αποχαιρετά την Aston Martin μετά τη λήξη του συμβολαίου του»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Μαρκ Σούρερ, ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Aston Martin στο τέλος του έτους.

Μετά το GP του Μαϊάμι ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραβρέθηκε σε εκπομπή του BBC, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που μπορεί να προκαλούν τα μηχανοκίνητα. «Αυτές είναι ερωτήσεις που κάνω στον εαυτό μου κάθε μέρα. Δεν είμαι άγιος. Όταν βγαίνω από το αυτοκίνητο, φυσικά σκέφτομαι "είναι αυτό κάτι που πρέπει να κάνουμε;"», ανέφερε σχετικά ο Γερμανός.

Εκτός από άλλες ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του στη Formula 1 και την Aston Martin, που παραδέχεται ότι ο 34χρονος πρέπει ακόμα να πειστεί για να δηλώσει συμμετοχή για το 2023, ο Μαρκ Σούρερ πιστεύει ότι όλα τα σημάδια δείχνουν προς την αποχώρηση του Φέτελ.

«Δεν φαίνεται ότι η ομάδα μπορεί να γίνει πρωταθλήτρια. Τότε γιατί τα χρειάζεται όλα αυτά; Τον βλέπω να εκπληρώνει το συμβόλαιο και να τον αποχαιρετά. Η Aston Martin ήταν η τελευταία του ευκαιρία και δεν λειτουργεί ούτε εκεί», τόνισε σχετικά.

Ωστόσο ο Σούρερ αναγνώρισε το πάθος του Γερμανού πιλότου: «Το γεγονός ότι επέστρεψε από τον κορωνοϊό για να συνεχίσει να αγωνίζεται μιλάει από μόνο του. Θα μπορούσε απλώς να τα είχε παρατήσει και κανείς δεν θα ήταν θυμωμένος μαζί του για αυτό, εκτός ίσως από την ομάδα».

Στο τέλος κατέληξε αναρωτώμενος πως «το ερώτημα είναι το κίνητρο. Μπορεί η μάχη για τη δέκατη θέση να δώσει κίνητρο σε έναν τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή; Είναι δύσκολο να πω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0