Καρώ Σημαία

Formula 1: Ο Χάμιλτον δεν βγάζει τα σκουλαρίκια του, παρά τις προειδοποιήσεις της FIA

Formula 1: Ο Χάμιλτον δεν βγάζει τα σκουλαρίκια του, παρά τις προειδοποιήσεις της FIA

Ο Λιούις Χάμιλτον λέει ότι δεν είναι σε θέση να συμμορφωθεί με την απαίτηση της FIA να αφαιρέσουν οι οδηγοί όλα τα πίρσινγκ.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Grand Prix της Αυστραλίας, ο νέος διευθυντής αγώνων της FIA, Νιλς Γουίτιτς, υπενθύμισε στους οδηγούς ότι ο Διεθνής Αθλητικός Κώδικας απαγορεύει τα σκουλαρίκια όλων των ειδών. «Η χρήση κοσμημάτων με τη μορφή τρυπήματος σώματος ή μεταλλικών αλυσίδων λαιμού απαγορεύεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και ως εκ τούτου μπορεί να ελεγχθεί πριν από την έναρξη», τόνισε συγκεκριμένα.

Ο περιορισμός στη χρήση κοσμημάτων είναι μέρος των κανονισμών που ορίζουν τον εξοπλισμό ασφαλείας των οδηγών. Ωστόσο, ο Λιούις Χάμιλτον είπε ότι ορισμένα από τα σκουλαρίκια του είναι στερεωμένα στη θέση τους με τρόπο που καθιστά αδύνατη την αφαίρεσή τους.

«Δεν έχω σκοπό να τα αφαιρέσω», είπε ο Βρετανός. «Νιώθω ότι υπάρχουν κάποια προσωπικά πράγματα, θα πρέπει να μπορείς να είσαι αυτός που είσαι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε επίσης πως «είναι πράγματα που δεν μπορώ να κινήσω. Κυριολεκτικά δεν μπορώ να τα βγάλω - είναι κυριολεκτικά κολλημένα, οπότε θα έπρεπε να τα κόψω ή κάτι τέτοιο. Άρα θα μείνουν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0