Basket Talk

Το «ευχαριστώ» της Σελέν Ερντέμ στα ελληνικά μετά την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών!

Το «ευχαριστώ» της Σελέν Ερντέμ στα ελληνικά μετά την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «πήρε» την ιστορική πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών και η προπονήτρια της ομάδας, Σελέν Ερντέμ, έδειξε τον ενθουσιασμό της, λέγοντας «ευχαριστώ» στα ελληνικά.

Η ομάδα Γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου, με μια ιστορική νίκη κόντρα στις Εσπερίδες, με σκορ 79 - 69.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η προπονήτρια της ομάδας, Σελέν Ερντέμ, προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενη, ευχαριστούμε πάρα πολύ», συγχαίροντας τις παίκτριές της για τη μεγάλη τους εμφάνιση, στα ελληνικά.

 

Τζωρτζίνα Μπασλή

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης