Basket Talk

ΤΣΣΚΑ: Απειλεί τον Μπολομπόι στο δικαστήριο αν δεν επιστρέψει!

ΤΣΣΚΑ: Απειλεί τον Μπολομπόι στο δικαστήριο αν δεν επιστρέψει!

Ο Τζόελ Μπολομπόι κοινοποίησε μια επιστολή που του στάλθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία αναφέρεται πως ο ίδιος θα πρέπει να επιστρέψει στον σύλλογο αλλιώς θα υποστεί χρηματικές κυρώσεις.

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και την έναρξη του πολέμου μεταξύ των χωρών, όλοι οι ρωσικοί σύλλογοι αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση της σεζόν στη Euroleague, ενώ αρκετοί παίκτες αυτών έφυγαν από τη χώρα. Ωστόσο, ενώτα πράγματα φαινόταν να έχουν ηρεμήσει τουλάχιστον γενικά, ένας από τους παίκτες, ο Τζοέλ Μπολομπόι, έλαβε μια επιστολή από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σχετικά με την επικείμενη απαίτησή του να επιστρέψει στον σύλλογο.

Η επιστολή που μοιράστηκε ο παίκτης στο Instagram αναφέρει αρχικά πως «με αυτήν την επιστολή, απαιτούμε από τον Τζοέλ Μπολομπόι να επιστρέψει στην τοποθεσία του κλαμπ το αργότερο την 1η Μαΐου 2022».

Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν επιστρέψει, ο σύλλογος θα το αντιμετωπίσει ως παραβίαση της συμφωνίας και απειλεί να αφαιρέσει την πληρωμή για τους τελευταίους 7 αγώνες με χωρητικότητα λιγότερο από 30% στην αρένα. Επιπλέον, η ομάδα υπονοεί ότι ο παίκτης πρέπει να επιστρέψει την αμοιβή του «υπερπληρωμένου ατζέντη» στον σύλλογο.

«Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης ή μη απάντησης θα πρέπει να κινήσουμε τη νόμιμη διαδικασία», αναφέρεται επίσης στην επιστολή.

Ο Μπολομπόι έφυγε από την ομάδα νωρίτερα λόγω του πολέμου. Σύμφωνα με τον παίκτη, τα μέλη της ομάδας είπαν ότι ήταν ελεύθερα να φύγουν, η τελευταία επιστολή, όμως, φαίνεται να δείχνει προς την άλλη κατεύθυνση. Ωστόσο ο ίδιος πήρε θέση γράφοντας:

«Φύγετε από εδώ! Σας είπα ήδη ότι δεν θα επιστρέψω. Ο τρόπος σας να κάνετε τους παίκτες να κάνουν αυτό που θέλετε είναι να τους απειλείτε και να προσπαθείτε να τους τιμωρήσετε. Είπατε σε μένα και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και καταλαβαίνετε πότε κλιμακώθηκε η κατάσταση Ρωσία/Ουκρανία».

Προς το παρόν δεν είναι σαφές πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0