Football Talk

Γουότφορντ – Λίβερπουλ 0-5: Την «σκόρπισε» στους 5 ανέμους με χατ-τρικ του Φιρμίνο! (video)

Γουότφορντ – Λίβερπουλ 0-5: Την «σκόρπισε» στους 5 ανέμους με χατ-τρικ του Φιρμίνο! (video)

Σαν σε προπόνηση η Λίβερπουλ πέρασε από το Βίκαρεϊτζ Ρόουντ επικρατώντας με 5-0 απέναντι στην απογοητευτική Γουότφορντ, στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο των «σφηκών». 

Η Γουότφορντ υποδέχτηκε την Λίβερπουλ για την 8η αγωνιστική της Premier League με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να είναι ισοπεδωτική επικρατώντας εύκολα με 5-0 στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Φιρμίνο που πέτυχε χατ-τρικ! Πλέον οι «κόκκινοι», με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, στρέφονται στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους ομίλους του Champions League.


Στην πρώτη μεγάλη της φάση η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στο 8’. Ο Σαλάχ έκανε μια εκπληκτική πάσα με το εξωτερικό του αριστερού ποδιού του και έβγαλε σε θέση βολής τον Μανέ, που με άψογο πλασέ νίκησε τον Φόστερ, πανηγυρίζοντας το 100ο γκολ του στην Premier League.



Λίγα λεπτά μετά ο Σαλάχ άγγιξε το γκολ και το 0-2, με ένα φαλτσαριστό πλασέ με το αριστερό που επιχείρησε ανάγκασε τον Φόστερ σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, στο 37’, οι παίκτες του Κλοπ έκρυψαν τη μπάλα, με τους Μανέ, Μίλνερ και Φιρμίνο να συνδυάζονται εξαιρετικά και τον Βραζιλιάνο να έχει εύκολο έργο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από γύρισμα του Μίλνερ κάνοντας το 2-0.



Με την έναρξη του 2ου μέρους η Λίβερπουλ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Μετά από πάσα του Ρόμπερτσον και προσπάθεια του Ντένις να κόψει, ο Φόστερ απέκρουσε σώζοντας την ομάδα του από αυτογκόλ, όμως το έκανε ασταθώς, με τη μπάλα να στρώνεται στο δρόμο του Φιρμίνο που με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 3-0 για τους «κόκκινους» στο 52’.



Δύο λεπτά μετά (54’) ο Σαλάχ «χόρεψε» όλη την άμυνα της Γουότφορντ με ντρίμπλες και προσποιήσεις, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Φόστερ με άψογο πλασέ με το δεξί γράφοντας το 4-0! Ο Αιγύπτιος έφτασε τα 104 γκολ στην Premier League ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ντιντιέ Ντρογκμπά!



Στο 73' η Λίβερπουλ έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Μανέ για να κάνει το 5-0, με το πλασέ του από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας της Γουότφορντ. Μετά τα γκολ των Φιρμίνο και Σαλάχ, η Λίβερπουλ διαχειρίστηκε εξαιρετικά το ματς, διατηρώντας το 4-0, δίχως να απειληθεί από τους παίκτες του Ρανιέρι.

Την τελευταία λέξη όμως την είπε ο πρωταγωνιστής του αγώνα Φιρμίνο! Ο Βραζιλιάνος δέχτηκε την ασίστ του Νέκο Γουίλιαμς και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Λίβερπουλ πανηγυρίζοντας χατ-τρικ και το τελικό 5-0!



Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Κίκο (56' Ενγκάκια), Κάθκαρτ, Τροστ-Εκόνγκ, Ρόουζ, Ντένις (69' Πέδρο), Κούκα, Σισοκό, Μασίνα (46' Κλέβερλι), Σαρ, Ερναντές

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (65' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον (64' Τσιμίκας), Χέντερσον, Μίλνερ (83' Νέκο Γουίλιαμς), Κεϊτά, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο

Ευτυχία Γιαπουτζή 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0