Football Talk

Λίβερπουλ: Συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα στην Πορτογαλία, με τους Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο να «σεληνιάζονται» απέναντι στην Πόρτο! (video)

Λίβερπουλ: Συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα στην Πορτογαλία, με τους Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο να «σεληνιάζονται» απέναντι στην Πόρτο! (video)
Μία από τις πιο παραγωγικές εμφανίσεις της στην τρέχουσα σεζόν πραγματοποίησε η Λίβερπουλ στο Ντραγκάο απέναντι στην Πόρτο, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με το ευρύ 5-1, τους Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο να συνεχίζουν την παράδοση, και την επικείμενη αναμέτρηση απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι να πλησιάζει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Μία πολύ σημαντική νίκη επί πορτογαλικού εδάφους πανηγύρισε η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ απέναντι στην Πόρτο, με το σύνολο του Γερμανού προπονητή να σκοράρει για 6ο συνεχόμενο ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τουλάχιστον τρεις φορές, και να πραγματοποιεί ένα τέτοιο σερί, μόλις για τρίτη φορά σε ολόκληρη την ιστορία του!

Οι «κόκκινοι» ήταν καταιγιστικοι, ο Σαντιό Μανέ εξακολουθεί να σκοράρει ακατάπαυστα κάθε φορά που συναντά στον διάβα του την Πόρτο, και η αναμέτρηση των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ChampionsLeague, θύμισε σε μεγάλο βαθμό τα ματς προ διετίας και τριετίας!

Συγκεκριμένα το 2018, στη φάση των «16»  η Λίβερπουλ είχε επικρατήσει με 5-0, με τον Μανέ να σημειώνει χατ-τρικ απέναντι στο Ζοσέ Σα ενώ ένα χρόνο αργότερα, για τα προημιτελικά τους ChampionsLeagueείχε περάσει νικηφόρα με 4-1 από το Ντραγκάο, με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να σκοράρει ξανά!

Με την ευρεία νίκη της με 5-1 (29/09), η Λίβερπουλ διεύρυνε ακόμη περισσότερο το αήττητο σερί της απέναντι στους «δράκους», φτάνοντας τα 9 ματς χωρίς ήττα, έχοντας έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Παράλληλα, σε όλες τις αναμετρήσεις, οι «κόκκινοι» έχουν σημειώσει περισσότερα από τέσσερα γκολ, ενώ η επιθετική τριπλέτα τους έχει «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα και στα τρία ενενηντάλεπτα!


Αν σε όλα αυτά μάλιστα, προστεθεί το γεγονός πως η τελευταία φορά που η Λίβερπουλ δεν σκόραρε επί πορτογαλικού εδάφους, χρονολογείται την σεζόν 2010-11 και έλαβε χώρα απέναντι στην Μπράγκα, γίνεται αντιληπτό πως η Πορτογαλία πηγαίνει στους… «κόκκινους».

Πλέον, και έχοντας πραγματοποιήσει μία ιδανική εμφάνιση, στρέφουν την προσοχή τους στο επικείμενο ντέρμπι απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, θέλοντας να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο, μία το δίχως άλλο, ιδιαίτερα παραγωγική εβδομάδα, με οκτώ γκολ ως στιγμής σε 180 αγωνιστικά λεπτά.



Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0