Football Talk

Πρόεδρος ισπανικής Λίγκας: «Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κρατά όμηρο την Μπαρτσελόνα»

Πρόεδρος ισπανικής Λίγκας: «Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κρατά όμηρο την Μπαρτσελόνα»
Σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, μίλησε για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, διαψεύδοντας πως ο Αργεντινός σταρ αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα για οικονομικούς λόγους, ενώ παράλληλα ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ κρατάει... αιχμάλωτη την Μπαρτσελόνα!

Αυτό φρόντισε να το επιβεβαιώσει και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλανική εφημερίδα Sport, με τις δηλώσεις του να πυροδοτούν... βόμβα στις τάξεις του ισπανικού πρωταθλήματος. Και βεβαίως στις «αιώνιους» αντίπαλους Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τεμπάς δήλωσε ευθέως πως οι λόγοι αποχώρησης του Μέσι από τους «μπλαουγκράνα» όχι μόνο δεν ήταν οικονομικοί, όπως ισχυρίστηκε ο πρόεδρός τους Ζοάν Λαπόρτα, αλλά εν πολλοίς εκπορεύθηκε από τον Φλορεντίνο.

Όσο για το λόγο που η Μπαρτσελόνα δεν συμφώνησε τελικά; «Ενώ είχαν συμφωνήσει, όλα κατέρρευσαν μέσα σε 72 ώρες. Πιστεύω πως έχει να κάνει με την European Super League και τη στρατηγική που ακολουθεί η Ρεάλ. Από τις 42 επαγγελματικές ομάδες, αποδέχτηκαν τη συμφωνία οι 39. Οι άλλοι όλοι είναι τρελοί; Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κρατά όμηρο την Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα συμφωνούσε για το deal με την CVC, μέχρι να πει όχι η Ρεάλ.

Έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στον Πέρεθ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0