eSports & Games

Σημαντικές ανακοινώσεις από τη Square Enix στο 25th Anniversary Broadcast του Final Fantasy VII (video)

Σημαντικές ανακοινώσεις από τη Square Enix στο 25th Anniversary Broadcast του Final Fantasy VII (video)

Αποκαλύφθηκε το μέλλον της σειράς

H Square Enix ανακοίνωσε το δεύτερο μέρος του Final Fantasy VII Remake project, το Final Fantasy VII Rebirth. Μάλιστα στο πλαίσιο του event που διοργανώθηκε για την 25η επέτειο από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ο παραγωγός Yoshinori Kitase παρουσίασε νέα πλάνα. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε ότι το λανσάρισμά του θα πραγματοποιηθεί τον Χειμώνα του 2023 και θα ακολουθήσει ένα ακόμα, τρίτο μέρος.

«Η δημιουργία του Final Fantasy VII Rebirth έχει προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς, από τη στιγμή που υιοθετήσαμε μια νέα δομή ανάπτυξης. Ένας τίτλος αυτής της κλίμακας, όπου όλα συνδέονται μεταξύ τους, ακόμα και πριν ξεκινήσει η παραγωγή, είναι πραγματικά σπάνιο φαινόμενο. Επίσης, έχει ξεκινήσει και η ανάπτυξη του τρίτου μέρους. Προσωπικά, μετέχω ενεργά σε αυτή και είμαι επικεντρωμένος στην ολοκλήρωση της σειράς», δήλωσε ο creative director Tetsuya Nomura.

Νέα υπάρχουν και για το πρώτο μέρος, το Final Fantasy VII Remake Intergrade, που από τις 17 Ιουνίου 2022 είναι διαθέσιμο για PC και μέσω του Steam. Επίσης, είναι πλήρως συμβατό με τη φορητή κονσόλα της Valve, το Steam Deck.

Μια ακόμα σημαντική ανακοίνωση είναι αυτή που αφορά του Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, ένα remaster του κλασσικού παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2007 για το PSP. Η έκδοση αυτή θα είνα βασισμένη στην ίδια game engine με το Final Fantasy VII Remake και αναμένεται για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, PC, και Nintendo Switch τον προσεχή χειμώνα.

«Από το 2007 που πρωτοκυκλοφόρησε, το Crisis Core: Final Fantasy VII έχει γίνει γνωστό για την ιστορία του που είναι γεμάτη συναίσθημα. Στη νέα έκδοση θα υπάρχουν βελτιωμένα γραφικά, ενώ το ίδιο θα ισχύει για όλα τα μοντέλα 3D. Το πλήρες voiceover και οι νέες μουσικές συνθέσεις θα δώσουν νέο πνοή στο επικό σενάριο και τον ηρωισμό που αντιπροσωπεύει το Final Fantasy VII», αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της Square Enix.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα γεγονότα του Crisis Core primarily επικεντρώνεται στον Zack Fair, ένα νεαρό μέλος της ομάδας SOLDIER, που έχει ως αποστολή να αναζητήσει το χαμένο SOLDIER Genesis Rhapsodos.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0