eSports & Games

Το The Last of Us: Part 1 έκλεψε την παράσταση στο Summer Game Fest 2022 (video)

Το The Last of Us: Part 1 έκλεψε την παράσταση στο Summer Game Fest 2022 (video)

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε το event.

Με το The Last of Us: Part 1 της Sony ολοκληρώθηκε η δίωρη παρουσίαση του φετινού Summer Game Fest. Ο Neil Druckmann της Naughty Dog ανέβηκε επί σκηνής, όπου συζήτησε με τον διοργανωτή και παρουσιαστή, Geoff Keighley σχετικά με την τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us, μια παραγωγή σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, αλλά και τον επερχόμενο multiplayer τίτλο της σειράς.

Ο Druckmann είπε ότι το studio δεν είναι ακόμα έτοιμο να παρουσιάσει το παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε το 2020, ως το multiplayer mode του The Last of Us: Part 2, όμως πλέον έχει προστεθεί στη λίστα με τα επερχόμενα live service games, για τα οποία εδώ και καιρό έχει μιλήσει η Sony. Επίσης, ο επικεφαλής της Naughty Dog επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για το The Last of Us: Part 1, το remake του The Last of Us που κυκλοφόρησε πρώτη φορά για το PlayStation 3. Ο τίτλος αναμένεται να γίνει διαθέσιμος στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 για το PlayStation 5 και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει για PC.

Το Summer Game Fest δεν έκρυβε κάτι το εντυπωσιακό από πλευράς ανακοινώσεων, ήδη λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση ο Geoff Keighley είχε φροντίσει να χαμηλώσει τον πήχη των προσδοκιών.

- Προβλήθηκε ένα νέο video για το Street Fighter 6, όπου αποκαλύφθηκε η επιστροφή του Guile

- Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το playthrough μια αποστολής του επερχόμενου Call of Duty: Modern Warfare 2 της Activision

- Αποκαλύφθηκε ότι δύο από τους χαρακτήρες του Marvel's Midnight Suns θα είναι ο Venom και ο Spider-Man και τέλος

- Κυκλοφόρησε ένα demo για το Saints Row, με την ονομασία Boss Factory, όπου οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους, πριν το λανσάρισμα του παιχνιδιού στις 23 Αυγούστου 2022

Ολοκληρώνοντας, ο Geoff Keighley υποσχέθηκε ότι το 2023 το Summer Game Fest θα επιστρέψει, με την παρουσία κοινού.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με τα όλα όσα ειπωθήκαν στη φετινή εκδήλωση, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω video.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0