eSports & Games

Ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για το Summer Game Fest Live! του Geoff Keighley

Ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για το Summer Game Fest Live! του Geoff Keighley

Συντονιστείτε στις 9 Ιουνίου.

Ο Geoff Keighley ανακοίνωσε λεπτομέρεις για το φετινό Summer Game Fest Live! event. Ο δημιουργός και παρουσιαστής των The Game Awards, θα διοργανώσει ένα "live cross-industry showcase" όπως το χαρακτηρίζει, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 και θα ξεκινήσει στις 20:00, ώρα που θεωρείται ιδιαίτερα βολική για το ευρωπαϊκό κοινό, σε σχέση με προηγούμενα events του Keighley.  Υπόσχεται ανακοινώσεις σχετικά με τα μελλούμενα στο χώρο του gaming, με πρεμιέρες video games, ειδικούς καλεσμένους και πολλά άλλα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω YouTube*, Twitch**, Facebook*** και Twitter****.

Προς το παρόν, κανείς δεν γνωρίζει τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα, πάντως το 2021  παρακολουθήσαμε τα πρώτα πλάνα από το gameplay του Elden Ring, ανακοινώθηκε το Death Stranding: Director’s Cut για το PlayStation 5 και το Tiny Tina’s Wonderland της Take Two, ενώ επί σκηνής ανέβηκαν ο Ryan Reynolds, Jeff Goldblum και Giancarlo Esposito, που συνοδεύτηκαν από ζωντανές εκτελέσεις τραγουδιών από τους Weezer και Japanese Breakfast.

Μετά το Summer Game Fest Live! θα ακολουθήσει το Day of the Devs: Summer Game Fest Edition. Είναι μια συμπαραγωγή των Double Fine Productions και iam8bit, που επικεντρώνεται στην προώθηση ανεξάρτητων developers. Στο πλαίσιο της περσινής διοργάνωσης υπήρξαν ανακοινώσεις για μια σειρά από ενδιαφέροντα και πρωτοποριακά indie games, όπως τα Soup Pot, A Musical Story, Axiom Verge 2, Behind the Frame, Death’s Door, Garden Story, Last Stop και TOEM.

Το 2022, το Day of the Devs κλείνει 10 χρόνια παρουσίας στη βιομηχανία του gaming. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποτελέσει το βήμα για την παρουσίαση εκατοντάδων indie games, μεταξύ των οποίων τα επιτυχημένα Psychonauts 2, Untitled Goose Game, Unpacking, What Remains of Edith Finch και Disco Elysium.

Όλες αυτές οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε μια εποχή που παλαιότερα δέσποζε η Ε3. Όμως τα τελευταία χρόνια, από τη μία λόγω της σταδιακής αποχώρησης μιας σειράς σημαντικών εταιρειών όπως η Sony και η ΕΑ, από την άλλη εξ' αιτίας της πανδημίας του COVID-19, η άλλοτε γιορτή του gaming έχασε την αίγλη της και φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε σε ψηφιακή μορφή. Η διοργανωτρια, ESA, έχει υποσχεθεί ότι το event θα επιστρέψει ανανεωμένο το 2023 και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε, ελπίζοντας για το καλύτερο.

Νικήτας Καβουκλής

* https://www.youtube.com/thegameawards

** https://www.twitch.tv/thegameawards

*** https://www.facebook.com/thegameawards/

**** https://twitter.com/summergamefest

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0