eSports & Games

H Sony θα κυκλοφορήσει σε PC το God of War

H Sony θα κυκλοφορήσει σε PC το God of War

Στις αρχές του 2022…

Σχετικά Άρθρα

Η Sony Interactive Entertainment επιβεβαίωσε τα πλάνα της για το God of War και έτσι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC στις 14 Ιανουαρίου 2022. Ολοκληρώνοντας τις περιπέτειές του με τους θεούς του Ολύμπου στην αρχαία Ελλάδα, ο Kratos μεταφέρεται στη Νορβηγία, όπου θα κληθεί να πολεμήσει ενάντια σε νέες θεότητες και τέρατα. Αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνος. Στο πλάι του θα έχει τον γιό του, Atreus, τον οποίο θα πρέπει να διδάξει όλα όσα γνωρίζει για τις μάχες και την επιβίωση.

«Θα μπορέσετε να απολαύσετε τις περιπέτειες του Kratos και του Atreus σε πραγματική ανάλυση 4Κ, σε συσκευές όπου αυτό υποστηρίζεται, δίχως κανένα περιορισμό στον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης. Η έκδοση για PC θα προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από ρυθμίσεις και επιλογές που αφορούν τα γραφικά, οπότε οι χρήστες θα μπορέσουν να προσαρμόσουν την ποιότητα με βάση τις προδιαγραφές του υπολογιστή τους. Καλύτερης ποιότητας σκίαση, βελτιωμένες αντανακλάσεις και πολλά άλλα, θα κάνουν την εμπειρία σε αυτή την πλατφόρμα μοναδική»,  δήλωσε στο PlayStation Blog η Grace Orlady, senior community manager της developer του παιχνιδιού, Santa Monica Studio.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη της τεχνολογίας NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) σε κάρτες γραφικών RTX. Οπότε κανείς δεν θα θυσιάσει την υψηλή ανάλυση για χάρη της απόδοσης στο God of War. Πέρα από το DLSS θα είναι διαθέσιμη και η τεχνολογία NVIDIA Reflex low latency. Αυτό σημαίνει ότι η απόκριση στις εντολές χειρισμού θα είναι άμεση», συμπλήρωσε η Orlady.

Για τον χειρισμό οι παίκτες θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν είτε το κλασσικό μοντέλο με keyboard και mouse, είτε χειριστήρια. Μεταξύ άλλων υποστηρίζονται το DualShock 4 και το DualSense της Sony.

Όσοι αγοράσουν το God of War σε PC θα αποκτήσουν πρόσβαση στο εξής ψηφιακό περιεχόμενο:

- Death’s Vow Armor Sets για τον Kratos και τον Atreus

- Exile’s Guardian Shield Skin

- Buckler of the Forge Shield Skin

- Shining Elven Soul Shield Skin

- Dökkenshieldr Shield Skin

Το God of War κυκλοφόρησε για PlayStation 4 το 2018 και από τότε έχουν πουληθεί πάνω από 20 εκ. αντίτυπα. Η μεταφορά του σε PC εντάσσεται στη νέα στρατηγική της Sony, που επιθυμεί να διευρύνει όσο το δυνατό περισσότερο των κοινό των first party τίτλων της.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0