eSports & Games

God of War: Ragnarok, Gran Turismo 7 και Marvel's Spider-Man 2 έκλεψαν την παράσταση στο PlayStation Showcase

God of War: Ragnarok, Gran Turismo 7 και Marvel's Spider-Man 2 έκλεψαν την παράσταση στο PlayStation Showcase

Εντυπωσιακό το φινάλε του event.

Σχετικά Άρθρα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διάλεξε η Sony να κλείσει το PlayStation Showcase. Έχοντας ανεβάσει την αγωνία των παικτών στα ύψη, στο τέλος του event παρουσίασε τα πρώτα πλάνα από το God of War: Ragnarok, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gran Turismo 7 και αποκάλυψε το Marvel's Spider-Man 2.

God of War: Ragnrok

Το Gof of War: Ragnarok βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 4 κα PlayStation 5 και πιθανότατα θα λανσαριστεί εντός του 2022.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται μερικά χρόνια μετά από εκείνα του God of War που κυκλοφόρησε το 2018. Οι παγωμένοι άνεμοι του Fimbulwinter έχουν πλέον φτάσει στη Midgard, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την επιβίωση των Kratos, Atreus και Mimir. Ναι μεν στο προηγούμενο παιχνίδι είδαμε να δημιουργείται μια σχέση κατανόησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε πατέρα και γιό, όμως η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Από τη μία ο Atreus που θέλει να καταλάβει ποιος πραγματικά είναι και σε τι μπορεί να εξελιχθεί. Από την άλλη ο Kratos, που έχει πάρει πολλά μαθήματα από το παρελθόν του και θέλει να γλιτώσει τον γιό του από μια ακόμα αιματοβαμμένη σύγκρουση με τους θεούς. Οι δυο τους θα πρέπει να επιλέξουν το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν. Οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα καθορίσει τη μοίρα των κατοίκων των Nine Realms, καθώς το Ragnarok πλησιάζει.

Gran Turismo 7

Μάθαμε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου τίτλου της δημοφιλούς σειράς racing games της Polyphony Digital. Πιο συγκεκριμένα, το Gran Turismo 7 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 4 Μαρτίου 2022, σε εκδόσεις για PlayStation 4 και PlayStation 5.

To Gran Turismo 7 είναι το αποτέλεσμα των 25 ετών εμπειρίας της Polyphony Digital στο χώρο, από την εποχή του original PlayStation, και συμπυκνώνει την κουλτούρα που έχει δημιουργηθεί έπειτα από περισσότερα από 100 χρόνια ύπαρξης του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το GT Campaign mode επιστρέφει και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εικονικά ταξίδια πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου τους αυτοκινήτου, αποκομίζοντας εμπειρίες ζωής. Επιπλέον, το γκαράζ σας θα μπορεί να γεμίσει με δεκάδες αυτοκίνητα, που θα μπορείτε να τα διαμορφώνετε πλήρως είτε από άποψη εξωτερικής εμφάνισης, είτε από άποψη των τεχνικών τους χαρακτηριστικών. Όταν είστε έτοιμοι θα τραβάτε και τις σχετικές φωτογραφίες για να απαθανατίζετε τις δημιουργίες σας. Τέλος, σημαντικό ρόλο στο gameplay θα διαδραματίζουν οι εναλλαγές ημέρας/ νύχτας αλλά και των καιρικών συνθηκών, με την Polyphony Digital να υπόσχεται ένα ρεαλιστικό σύστημα, βασισμένο σε πραγματικά μετεωρολογικά δεδομένα.

Marvel's Spider-Man 2

To Marvel’s Spider-Man 2 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η mini έκπληξη του PlayStation Showcase. Υπεύθυνη για την ανάπτυξή του είναι η Insomniac Games και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, αποκλειστικά για PlayStation 5.

Οι περιπέτειες των Peter Parker και Miles Morales συνεχίζονται με ένα ακόμα single player game. Ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νεότερης κονσόλας της Sony και την ίδια στιγμή, οι υπεύθυνοι της Insomniac Games δηλώνουν ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουν να προσφέρουν στους fans μια νέα ιστορία. Όχι απλά μια ιστορία για υπερ-ήρωες, αλλά κυρίως μια ιστορία γεμάτη συναίσθημα και χιούμορ που θα δίνει έμφαση στις ανθρώπινες προσωπικότητες που βρίσκονται πίσω από τις μάσκες. Στα παραπάνω προστίθεται η παρουσία του Venom, στον οποίο θα δανείσει τη φωνή του ο Tony Todd, με τους Yuri Lowenthal και Nadji Jeter να επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Peter και Miles αντίστοιχα. Το επόμενο διάστημα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για το Spider-Man 2.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0