eSports & Games

Νέες ανακοινώσεις για το μέλλον της σειράς Call of Duty

Νέες ανακοινώσεις για το μέλλον της σειράς Call of Duty
Στις 5 Νοεμβρίου το επόμενο κεφάλαιο.

Ένα νέο κεφάλαιο για τη δημοφιλή σειρά Call of Duty αναμένεται να ανοίξει στις 5 Νοεμβρίου 2021, ημέρα που θα λανσαριστεί το Call of Duty: Vanguard σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

Καταρχάς, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στην κοινότητα των παικτών, η Activision, δημοσίευσε ένα νέο trailer που αφορά το multiplayer κομμάτι του τίτλου. Όπως αποκαλύφθηκε, από τις 5 Νοεμβρίου οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε 20 χάρτες. Από αυτούς οι 16 θα αφορούν την κλασσική εμπειρία που προσφέρουν τα παιχνίδια της σειράς Call of Duty και τέσσερεις για 2 vs 2 Gunfights. Από game modes  θα υπάρχουν το Champions Hill, που περιγράφεται ως ένα τουρνουά για ομάδες που αποτελούνται από το πολύ τρεις παίκτες, το Patrol όπου η εκπλήρωση συγκεκριμένων στόχων από πλευράς των παικτών θα έχει ως αποτέλεσμα μια σειρά από ανταμοιβές, όπως επίσης τα κλασσικά Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination και Search & Destroy, που επιστρέφουν.

Πέρα από τα παραπάνω, μια σημαντική αλλαγή έχει να κάνει με το λεγόμενο σύστημα Combat Pacing. Αυτό δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να καθορίζουν τον ρυθμό των μαχών και τον αριθμό των συμμετεχόντων σε κάθε match. Από το Tactical που απευθύνεται κυρίως σε βετεράνους της σειράς, με δύο αντίπαλες ομάδες αποτελούμενες από έξι παίκτες, έως το Blitz με φρενήρη δράση και συμμετοχή 28 έως 48 ατόμων. Για μεγαλύτερη ισορροπία θα προσφέρεται και μια ενδιάμεση επιλογή, με τίτλο Assault και 20 έως 28 παίκτες ταυτόχρονα στον χάρτη.

Σύντομα αρχίζουν και οι δοκιμές με τη συμμετοχή των παικτών. Η πρώτη beta θα τρέξει από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι έχουν προπαραγγείλει το Call of Duty: Vanguard για κονσόλες PlayStation. Η δεύτερη δοκιμαστική περίοδος έχει προγραμματιστεί για τις 16 έως 20 Σεπτεμβρίου, με τη σταδιακή συμμετοχή παικτών από όλες τις πλατφόρμες. Κατά τη διάρκειά της θα ενεργοποιηθεί και το cross play, με σκοπό να εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα για τη λειτουργικότητά του.



Πληροφορίες υπάρχουν και για το δημοφιλές Call of Duty: Warzone, πίσω από την ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται η Raven Software. Στο παιχνίδι θα προστεθεί ένας νέος χάρτης, που θα μεταφέρει το πεδίο των μαχών σε περιοχή που βρέχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό, στα χρόνια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Βασικά χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος η πυκνή βλάστηση και οι μικρές πόλεις και χωριά. Σε σχέση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν, οι μάχες θα διαδραματίζονται κυρίως στη ζούγκλα και όχι σε αστικά τοπία.

Τέλος, με βάση τα όσα ανακοίνωσε η Raven Software θα υπάρχουν κοινά στοιχεία με το Vanguard που θα περιλαμβάνουν τα όπλα και το στυλ του παιχνιδιού.


 

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0