eSports & Games

Η Xbox επίσημος συνεργάτης της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας

Η Xbox επίσημος συνεργάτης της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας
Η συμφωνία καλύπτει και τα eSports.

Η Xbox είναι πλέον Official Gaming Partner της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας, σε μία προσπάθεια επιπλέον σύσφιξης των σχέσεων ανάμεσα στον βασιλιά των σπορ και το ποδόσφαιρο. Η συνεργασία περιλαμβάνει τις ομάδες ανδρών (Three Lions), γυναικών (Lionesses) και esports (eLions), το στάδιο Wembley αλλά και το προπονητικό κέντρο στο St George Park.

Χρησιμοποιώντας το σύνθημα "Όταν Παίζουν Όλοι, Κερδίζουμε Όλοι", το επόμενο διάστημα η Microsoft θα αποκαλύψει νέες καμπάνιες για την προώθηση του gaming σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας και σύντομα αναμένονται οι πρώτες λεπτομέρειες. Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν τον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας εναντίον της Ουγγαρίας, για τα προκριματικά του επόμενο Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ το 2022.

Με δηλώσεις τους, τόσο η Xbox όσο και η The FA τόνισαν την αποφασιστικότητά τους να εξασφαλίσουν για όλους μια υπέροχη και ασφαλή εμπειρία στο gaming και το ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από φύλο, εθνότητα, σεξουαλική προτίμηση, ικανότητες, θρησκεία ή ηλικία.

"Στο πρόσωπο της The FA βλέπουμε έναν εκπληκτικό οργανισμό που έχει τα ίδια κίνητρα και φιλοδοξίες για να δώσει όραμα στο κοινό, όπως κάνουμε εμείς στην Xbox", δήλωσε ο Marcos Waltenberg, διευθυντής του τμήματος global partnerships της Xbox.

Από πλευράς της η υπεύθυνη για θέματα μάρκετινγκ της αγγλικής ομοσπονδίας, Kathryn Swarbrick, πρόσθεσε: Το "'Όταν Παίζουν Όλοι, Κερδίζουν Όλοι", είναι ένα σύνθημα που αντικατοπτρίζει το τι προσπαθούμε να επιτύχουμε στην The FA και ελπίζουμε ότι οι εθνικές μας ομάδες θα προσθέσουν αξία στη φίρμα Xbox".

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ποδόσφαιρο συναντάει το gaming, πέρα από τις ετήσιες κυκλοφορίες παιχνιδιών όπως εκείνες της σειράς FIFA και Pro Evolution Soccer (eFootball). Εδώ και πολλά χρόνια, η Sony και η PlayStation είναι χορηγοί μεγάλων διοργανώσεων, όπως το UEFA Champions League και δεν είναι λίγες οι φορές που η διαφήμιση κορυφαίων εταιρειών της βιομηχανίας του gaming έχει βρεθεί στη φανέλα μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων.


Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0