Football Talk

Όλο το Ηράκλειο στο πόδι, απίστευτες στιγμές στο 93’, ο ΟΦΗ «έσπασε» το αήττητο του Asteras AKTOR!

tags :
Όλο το Ηράκλειο στο πόδι, απίστευτες στιγμές στο 93’, ο ΟΦΗ «έσπασε» το αήττητο του Asteras AKTOR!
Τι στιγμή, τι γήπεδο, τι ατμόσφαιρα! Εκπληκτικός ΟΦΗ, έμοιαζε ότι το ήθελε περισσότερο από τον Asteras AKTOR και επικράτησε με 2-1, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. «Ήρωας» ο Νους, ανώτεροι οι Κρητικοί, πρώτη ήττα για τους φιλοξενούμενους από τον Δεκέμβριο!

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν… όλα, στην αναμέτρηση ανάμεσα σε ΌΦΗ και Αστέρα AKTOR, για την 23η αγωνιστική της τρέχουσας Stoiximan Super League. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Νους, έκρινε το ματς στο 92’ κι έδωσε βαθμολογική «ανάσα» στους Κρητικούς, που βρίσκονται πια στη «μάχη» των θέσεων 5-8!

Το ήθελε… περισσότερο από την αρχή της αναμέτρησης ο ΟΦΗ, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους. Ωστόσο, ο Φούντας έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Τσιντώτα.

Η πίεση που άσκησαν στη συνέχεια οι παίκτες του ΟΦΗ, έφερε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία, στο 12’, μετά από ωραία έμπνευση του Χατζηθεοδωρίδη, που δεν ολοκληρώθηκε ξανά από τον Φούντα.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν φανερά τον ρυθμό του ματς στο πρώτο 20λεπτο με τον Φούντα να αναδεικνύεται κυρίαρχος στη δημιουργία του ΟΦΗ. Παρόλο το ισχυρό πρέσινγκ που άσκησε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στους φιλοξενούμενους, η αποτελεσματικότητα έλειψε από την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Τσιντώντας προσπάθησε να κρατήσει όρθιο τον Αστέρα στο ξεκίνημα της επανάληψης, με αντιπάλους τους Φούντα και Σαλδέδο, κάνοντας μια διπλή επέμβαση, ύστερα από μια φάση διαρκείας, μπροστά στα καρέ του.

Στο 59’, ο  Τσιντώντας νικήθηκε αυτή τη φορά από τον Σαλδέδο, που έστειλε «εύκολα» την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 του ΟΦΗ.

Στο 73’, ήρθε η απάντηση για τους φιλοξενούμενους, με δημιουργό τον Ζουγλή, κι εκτελεστή τον Καλτσά, που με κεφαλιά έγραψε το 1-1 στο ματς. 

Στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας, ο ΟΦΗ άγγιξε το 2-1, όμως ο Ζανελάτο αστόχησε σε κενή εστία. 

Στο 92’, ο Νους αποδείχθηκε «λυτρωτής» για τους γηπεδούχους. Ο Νέιρα εκτέλεσε το φάουλ, ο Νους πήρε την κεφαλιά και σκόραρε για το 2-1. 

Ο ΟΦΗ έσπασε το αήττητο σερί της ομάδας του Σάββα Παντελίδη μετά από εννέα αγωνιστικές! Παρότι το πρώτο ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ» δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, η εικόνα των τελευταίων λεπτών και του έξτρα χρόνου, ήταν τελείως διαφορετική.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε ένα τρίτο γκολ, με την ένταση και τα νεύρα να περισσεύουν στη συνέχεια εντός του αγωνιστικού χώρου.

Με επακόλουθο, τον διαιτητή να μοιράζει αρκετές κίτρινες κάρτες, αλλά και από μία κόκκινη, τόσο στον Μούμο, όσο και στον Τσαμπούρη από τον πάγκο του ΟΦΗ

 
ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης (79' Λέουις), Λαμπρόπουλος, Σίλβα, Καραχάλιος (71' Νέιρα), Ανδρούτσος, Φούντας (79' Ζανελάτο), Νους, Μπάκιτς, Σαλσίδο (84' Γιουνγκ).

Αστέρας AKTOR: Τσιντώτας, Καστάνιο, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο (63' Γκαρσία), Άλβαρες, Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι (63' Ζουγκλής), Τζανδάρης (73' Μουνιόθ), Ρέτζις (63' Τζοακίνι), Καλτσάς, Μακέντα.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης