
Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την Κυριακή 24 Νοεμβρίου είναι η τελευταία επίσημη συμμετοχή του Περουβιανού αμυντικού στη Stoiximan Super League.
Τον περασμένο μήνα υπέστη ιογενή λοίμωξη και σε εξέταση ρουτίνας εντοπίστηκε αλλαγή στην καρδιακή του λειτουργία, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό παρακολούθηση για τους επόμενους τρεις μήνες, μέχρι και την καινούργια ιατρική αξιολόγηση.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Σχετικά με την απουσία του Άλεξ Κάλενς από την αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, ενημερώνουμε πως ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής υπέστη μια ιογενή λοίμωξη στις αρχές Ιανουαρίου.
Ακολούθως, ένας έλεγχος ρουτίνας εντόπισε μια αλλαγή στην καρδιακή λειτουργία του Άλεξ, που θα απαιτήσει από αυτόν να ξεκουραστεί και να είναι υπό παρακολούθηση για τους επόμενους τρεις μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα, θα πραγματοποιηθεί νέα ιατρική αξιολόγηση».
Νικόλας Κανελλόπουλος