Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει ο Λάζλο Κλέινχεϊσλερ, ο οποίος βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Το πιστώνεται ο ατζέντης του και πλέον, οι «πράσινοι» απαλλάχτηκαν από ένα από τα πέντε συμβόλαια, που ιδανικά δεν θα ήθελαν να… έχουν στον ρόστερ τους.
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει ο Λάζλο Κλέινχσεϊσλερ, με τον Ούγγρο διεθνή να μην βρίσκονταν στα πλάνα του Ρουί Βιτόρια. Ο 30χρονος λίγες ώρες πριν τη λήξη των χειμερινών μεταγραφών χάρη στον ατζέντη του βρήκε τον νέο σταθμό της καριέρας του.
Ο πρώην παίκτης της Χάιντουκ Σπλιτ αγωνίστηκε 21 φορές με τη φανέλα του «τριφυλλιού», καταγράφοντας δύο γκολ. Έτσι, ο Παναθηναϊκός αποχωρίστηκε έναν από τους πέντε παίκτες που δεν ήθελε, με τους Βιλένα, Σπόραρ, Ρούμπεν και Τρουιγιέ να μην υπολογίζονται από την ομάδα.






