Football Talk

Λουτσέσκου: «Είμαι ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου»

Λουτσέσκου: «Είμαι ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ρουμάνικα μέσα για την πορεία του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε για λίγες μέρες στην Ρουμανία λόγω του «διαλείμματος» των εθνικών ομάδων και με την άφιξή του εκεί μίλησε στους δημοσιογράφους της χώρας του.

«Η σεζόν που ξεκίνησε είναι πρακτικά η 5η μου με τον ΠΑΟΚ, δύο στην πρώτη μου θητεία, και τώρα είναι η τρίτη μου χρονιά στη δεύτερη. Είμαι ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, όχι μόνο για τα επιτεύγματα μου εκεί. Δεν σκέφτομαι ότι πέτυχα τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου, είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου», ανέφερε και πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι ο στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Conference League είναι να επαναλάβει μια μεγάλη πορεία, όπως και προ διετίας που έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά.

«Στο ξεκίνημα η κατάσταση για εμάς ήταν περίπλοκη και οι κληρώσεις ποτέ δεν μας έκαναν την χάρη. Αντιμετωπίσαμε αντιπάλους σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς, αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος. Ήταν όντως υποχρέωση για εμάς να προκριθούμε στους ομίλους, η πίεση ήταν τεράστια...», τόνισε και κατέληξε…

«Τώρα υπάρχει μία ισορροπία στους ομίλους, η Άιντραχτ είναι ενδεχομένως το φαβορί του ομίλου μας αλλά υπάρχουν ομάδες από τις οποίες μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Φτάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης πριν από δύο χρόνια και τώρα θέλουμε πολύ να το επαναλάβουμε. Θα πρέπει να παλέψουμε, γνωρίζοντας πως θα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0