Football Talk

Μπορεί ο Πεπ να φύγει πριν το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν; «Ναι», σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων!

Μπορεί ο Πεπ να φύγει πριν το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν; «Ναι», σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων!

Διόλου απίθανη έχουν αρχίσει πλέον να θεωρούν την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα από τη Μάντσεστερ Σίτι τα στοιχηματικά γραφεία, με τον Καταλανό να έχει δηλώσει πως αν οι «πολίτες» του έχουν πει ψέματα, δεν θα συνεχίσει σε αυτούς!

«Σοκ» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει προκληθεί με την κατάσταση που επικρατεί γύρω από τη Μάντσεστερ Σίτι και με τις κατηγορίες που αποδίδονται στους «πολίτες» για την παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play, για συνεχόμενες σεζόν.

Ουδείς γνωρίζει αν κάτι τέτοιο θα αποδειχθεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αν συμβεί αυτό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα συνεχίσει στο «τιμόνι» τους από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είτε η ποινή αφορά την αφαίρεση βαθμών, είτε την αφαίρεση τροπαίων, είτε τον υποβιβασμό σε μη επαγγελματική κατηγορία, ο Καταλανός προπονητής είναι αποφασισμένος να μην ακολουθήσει τους «πολίτες».

Έχει ήδη καταστήσει σαφές άλλωστε πως αν αποδειχθεί αληθινή η κατηγορία για  παραβίαση των κανόνων, θα αισθανθεί πως τον έχουν κοροϊδέψει οι ιθύνοντες του συλλόγου, με συνέπεια να μην μπορεί να συζητήσει πλέον άλλο μαζί τους.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, τα γραφεία στοιχημάτων αποφάσισαν να μειώσουν ιδιαίτερα την απόδοση που αφορά μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα! Οι πιθανότητες πλέον «γέρνουν» προς αυτό το ενδεχόμενο και φτάσαμε στο σημείο που αν φύγει από το Μάντσεστερ ο Καταλανός προπονητής, όσοι είναι διατεθειμένοι να ποντάρουν σε αυτό, θα κερδίσουν… λιγότερα από όσα θα έπαιρναν, σε περίπτωση παραμονής του!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0