Football Talk

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Αϊτόρ για ανανέωση 2+1 έτη

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Αϊτόρ για ανανέωση 2+1 έτη

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Αϊτόρ για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για 2+1 χρόνια, κάτι που θα αποφέρει στον Ισπανό 800 χιλιάδες ευρώ ανά έτος.

Θετική έκβαση είχαν οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Αϊτόρ για ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού. Τα προηγούμεν 24ωρα οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις και όπως όλα δείχνουν «έδωσαν τα χέρια» προκειμένου ο Αϊτόρ να παραμείνει στο «τριφύλλι» για τα επόμενα 2+1 έτη.

Για να συμβεί αυτό μάλιστα, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να προσφέρει «γενναία» αύξηση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος από τις 450χιλ. που έπαιρνε, θα φτάσει να αμοίβεται με 800.000! Όσον αφορά την επισημοποίηση της συμφωνίας, θα χρειαστεί να περάσει ένα μικρό διάστημα ώστε να οριστικοποιηθούν κάποιοι όροι στο συμβόλαιο και ακολούθως θα πέσουν οι υπογραφές.

Μέσα στον Φεβρουάριο πάντως αναμένεται να τελειώσει το θέμα, ακόμα και αν χρειαστεί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη, όπου ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας ο Αϊτόρ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0