Football Talk

Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0: Ο Μπρέμερ την έστειλε στο «ραντεβού» των ημιτελικών με την Ίντερ! (video)

Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0: Ο Μπρέμερ την έστειλε στο «ραντεβού» των ημιτελικών με την Ίντερ! (video)

Η Γιουβέντους επικράτησε 1-0 της Λάτσιο στο Τορίνο και πανηγύρισε πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ο Μπρέμερ.

Παρά τα προβλήματα που «βασανίζουν» τη Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα, οι «μπιανκονέρι» έδειξαν πάθος στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας απέναντι στη Λάτσιο και κατόρθωσαν να προκριθούν στα ημιτελικά του θεσμού.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων, Μπρέμερ, λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα, στο 44' ο Φίλιπ Κόστιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ, επιχείρησε να γεμίσει ξανά την μπάλα στην περιοχή. Ο γκολκίπερ της Λάτσιο, Μαξιμιάνο, έκανε άστοχη έξοδο και ο Βραζιλιάνος αμυντικός τον πρόλαβε, για να σκοράρει.

Λίγο νωρίτερα, στο 27', ο Ραμπιό είχε «χρυσή ευκαιρία» ώστε να ανοίξει το σκορ, όταν παντελώς ανενόχλητος, πήρε μία κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα κατευθείαν στα χέρια του Μαξιμιάνο.

Οι «λατσιάλι» παρότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαν την υπεροχή και πίεσαν δεν κατάφεραν να προξενήσουν προβλήματα στην άμυνα της «Γιούβε». Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά σε ένα δεύτερο γκολ μέσω αντεπιθέσεων, με τον Μόιζ Κιν στο 70' να μην μπορεί να τελειώσει ιδανικά τη φάση.

Το 1-0 παρέμεινε ως το φινάλε και η Γιουβέντους πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Ίντερ για μία θέση στον τελικό, απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα - Κρεμονέζε

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0