Football Talk

Ρόμα: Persona non grata ο Τζανιόλο, αφαιρέθηκαν μέχρι και οι φωτογραφίες του από τα αποδυτήρια

Ρόμα: Persona non grata ο Τζανιόλο, αφαιρέθηκαν μέχρι και οι φωτογραφίες του από τα αποδυτήρια

Η ρήξη στη σχέση της Ρόμα με τον Νικολό Τζανιόλο έχει φτάσει στα… άκρα, μετά την προσπάθεια του 23χρονου επιθετικού να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα με προορισμό τη Μίλαν.

Το σήριαλ της σχέσης του Νικολό Τζανιόλο με τη Ρόμα δεν έχει τελειωμό! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «τζαλορόσι» από ήρωας της πόλης έχει ήδη γίνει persona non grata στην ιταλική πρωτεύουσα.

Ο Τζανιόλο, από το γκολ που πέτυχε πέρσι στον τελικό του Conference League και την απόλυτη αποθέωση, έφτασε σε σημείο να απειλείται από οπαδούς της Ρόμα και να βλέπει το όνομά του να αφαιρείται από τα αποδυτήρια του «Ολίμπικο».

Η έντονη διάθεση του 23χρονου επιθετικού να πάρει μεταγραφή στη Μίλαν, σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων στο στρατόπεδο των «τζαλορόσι», όμως ο Τζανιόλο στάθηκε… άτυχος καθώς με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, παρέμεινε στην πρωτεύουσα.

Η Μίλαν δεν μπόρεσε να «καλύψει» οικονομικά τη μεταγραφή του, ενώ το ίδιο συνέβη και με τη Μπόρνμουθ, με αποτέλεσμα να… ξεμένει στη Ρόμα και τους ανθρώπους της ομάδας να φροντίζουν να του δείξουν με κάθε τρόπο ότι είναι πλέον ανεπιθύμητος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ηλεκτρονική έκδοση της «Repubblica», η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να αφαιρέσει την εικόνα του από τους τοίχους των αποδυτηρίων στο «Ολίμπικο» όπως επίσης και το όνομά του από το ντουλαπάκι των αποδυτηρίων.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως η διοίκηση θα τον καλέσει σύντομα για να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα και είναι αποφασισμένη να τον αφήσει στην εξέδρα σε περίπτωση που αρνηθεί να το κάνει, με τον Τζανιόλο από την πλευρά του να σχεδιάζει μαζί με τους δικηγόρους τις επόμενες κινήσεις του απέναντι στη σκληρή στάση των διοικούντων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0