Football Talk

Ντάντας: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει πιο εύκολο το έργο μας απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ντάντας: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει πιο εύκολο το έργο μας απέναντι στον Ολυμπιακό»
Ο Τιάγκο Ντάντας μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ τόσο για την φοβερή εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όσο και για το ντέρμπι της Κυριακής (5/2) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Τιάγκο Ντάντας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Δευτέρας (30/1) στη νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-2. Ο Πορτογάλος άσος μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και σχολίασε την απόδοσή του σε εκείνο το ματς, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν έψαχνε μια τέτοια εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

«Νομίζω πω ναι. Τα γκολ βοηθούν να εκφραστεί καλύτερα η απόδοση μου στο γήπεδο, αλλά πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Κόντρα στον Λεβαδειακό, με τα δύο γκολ βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη, και αυτός ήταν ο κύριος στόχος».

 

Για το στυλ της ομάδας και αν του ταιριάζει:

«Πιστεύω πως μου ταιριάζει, όπως και σε όλη την ομάδα, καθώς δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Είναι καλό που βρισκόμαστε σε φάση επίθεσης περισσότερο, δημιουργούμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε. Αυτό κάνουμε λοιπόν. Δεχθήκαμε δύο γκολ από τον Λεβαδειακό, δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι όταν ο αντίπαλος είχε τη μπάλα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε παιχνίδι, κάθε αντίπαλος έχει ποιότητα. Ευτυχώς σκοράραμε τρία γκολ και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, με επιθετικότητα κι ένταση, όπως σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να πετύχουμε όσα γκολ μπορούμε και να μην δεχθούμε γκολ. Πιστεύω πως οι φίλαθλοι θα είναι μαζί μας και το γήπεδο θα είναι γεμάτο, κάνοντας πολύ πιο εύκολο το έργο μας, με τη βοήθεια τους από την κερκίδα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0