Football Talk

Οσασούνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ένα και να... καίει! (video)

Οσασούνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ένα και να... καίει! (video)
Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με σκορ 1-0 (29/01) της Οσασούνα και διατηρήθηκε στην τετράδα της La Liga.
Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε να επικρατήσει της Οσασούνα εκτός έδρας (29/01, 1-0)! «Χρυσός» σκόρερ ο Σαούλ, που κράτησε τους «ροχιμπλάνκος» στην τετράδα της La Liga, στο +3 από τη Βιγιαρεάλ, που έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή στην αναμέτρηση, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την κυριαρχία τους σε κάτι περισσότερο. Αντιθέτως, η Ατλέτικο Μαδρίτης, στη δεύτερή της σημαντική ευκαιρία, μετά το σουτ του Γκριεζμάν στο 53', βρήκε δίχτυα.

Στο 74ο λεπτό, ο Σαούλ έκανε υπέροχη κίνηση στην πλάτη της άμυνας, βρήκε τον χώρο εντός περιοχής και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οσασούνα (Γιαγόμπα Αρασάτε): Φερνάντες, Μορένο (78' Κ. Γκαρσία), Ερνάντες, Γκαρσία, Σάντσες, Ιμπάνιες (60' Μπράσανετς), Τόρο, Γκόμες, Γκαρσία (60' Μονκαγιόλα), Εζαλζουλί (78' Μπάρχα), Άβιλα (60' Μπούντιμιρ).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Χιμένες, Ερμόσο, Μανταβά, Μπάριος (65' Σαούλ), Κόκε (87' Κοντογκμπιά), Ντε Πολ (87' Βίτσελ), Λεμάρ (46' Καράσκο), Κορέα (65' Μοράτα), Γκριεζμάν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0