Football Talk

Αλ Νασρ: Οσπίνα και Ταλίσκα συνδυάζονται εν τη απουσία του Ρονάλντο!

Αλ Νασρ: Οσπίνα και Ταλίσκα συνδυάζονται εν τη απουσία του Ρονάλντο!

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην έχει ξεκινήσει ακόμα τις υποχρεώσεις του με την Αλ Νασρ, αλλά οι έτεροι αστέρες της ομάδας τα πάνε μια χαρά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αργήσει να μπει στη δράση της Αλ Νασρ. Οι φίλοι της ομάδας δεν τον είδαν στο γήπεδο στο ματς πρωταθλήματος με την Αλ Ταέε, την 7η της βαθμολογίας στη Σαουδική Αραβία. Η πρωτοπόρος της κατηγορίας, ωστόσο, έκανε το χρέος της, έχοντας στα κέφια του τον Ταλίσκα. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε και τα δύο γκολ κόντρα στην αντίπαλό της και χάρισε μία ακόμα νίκη στην Αλ Νασρ.

Μάλιστα το παιχνίδι ήταν να διεξαχθεί την Πέμπτη (05/01), αλλά λόγω έντονης βροχόπτωσης μεταφέρθηκε για την Παρασκευή (06/01). Ο αγωνιστικός χώρος επηρεάστηκε αρκετά από τις καιρικές συνθήκες, αλλά εν μέρη... βοήθησε την εξαιρετική ομάδα του Ρούντι Γκαρσία. Στο 2-0 συνδυάστηκαν ο Οσπίνα με τον Ταλίσκα. Στην ουσία ο Κολομβιανός γκολκίπερ έδωσε ασίστ στον συμπαίκτη του και δικαίως απέσπασε τα εύσημα.

Το συγκεκριμένο γκολ πανηγυρίστηκε και από τον νέο σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έκανε... ποδήλατο στο γυμναστήριο και απόλαυσε την εκτέλεση του Ταλίσκα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0