Football Talk

Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με όλα του τα επιθετικά όπλα αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (21/12) στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μίτσελ να προσανατολίζεται σε σχήμα με τρία δεκάρια και τους Μαρσέλο, Ινμπόμ να κερδίζουν θέση στην ενδεκάδα.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ο δεύτερος γύρος της Superleague αρχίζει την Τετάρτη (21/12), με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται σε ένα γήπεδο όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται, στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Πειραιώτες δεν έχουν τη δυνατότητα για την παραμικρή απώλεια βαθμών και καλούνται να χτίσουν νικηφόρο σερί για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, αφού βρίσκονται στο -12 από την κορυφή. Σε αυτή την προσπάθεια ο Μίτσελ θα έχει όλα τα επιθετικά όπλα διαθέσιμα και μάλιστα σκέφτεται να τα χρησιμοποιήσει όλα μαζί. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει πολλούς από τους παίκτες της ομάδας που αγωνίζονται από τη μέση και μπροστά να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και φαίνεται πως θα προσπαθήσει να τους χωρέσει όλους ταυτόχρονα στην ενδεκάδα.

Πρώτα από όλα, ο Πασχαλάκης αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, αντί του Τζολάκη που έπαιξε κόντρα στον Ατρόμητο στο Κύπελλο. Στην άμυνα δεξιά θα βρίσκεται ο Βρουσάι, αφού ο Ροντινέι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι την 1η Γενάρη και αριστερά θα συνεχίσει ο Μαρσέλο μετά τα δύο πανέμορφα γκολ που πέτυχε την περασμένη Πέμπτη. Στα στόπερ, σίγουρος θεωρείται ο φορμαρισμένος Ρέτσος, με τη θέση του παρτενέρ του να διεκδικείται επί ίσης όροις από Παπασταθόπουλο και Ντόι.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Εμβιλά έχοντας δίπλα του πιθανότατα τον Χουάνγκ Ινμπόμ που έρχεται από μια εξαιρετική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπροστά από τους δύο, ο Μίτσελ σκέφτεται να ξεκινήσει τρία… δεκάρια. Τρεις ποδοσφαιριστές με δεδομένη υψηλή ποιότητα που βρίσκονται σε πολυ κατάσταση και μπορούν να υπηρετήσουν πολλούς ρόλους στο γήπεδο. Ο λόγος για τους Χάμες Ροντρίγκες, Κώστα Φορτούνη και Πεπ Μπιελ, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να ξεκινάει πίσω από τον φορ και τους άλλους δύο να είναι κοντά του.

Σε ότι αφορά τον επιθετικό, φαίνεται πως ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει αυτή τη φορά φανέλα βασικού στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, καθώς αυτή τη στιγμή ο Μαροκινός δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Μπακαμπού.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0