Football Talk

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία – Ο λόγος που έμεινε εκτός ο Τσούμπερ

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία – Ο λόγος που έμεινε εκτός ο Τσούμπερ
Διαβάστε με ποιους παίκτες θα δουλέψει ο Αλμέιδα στην Ολλανδία σε αυτή τη μίνι χειμερινή προετοιμασία της ΑΕΚ
Η άδεια των παικτών της ΑΕΚ έλαβε τέλος και η δουλειά αρχίζει πάλι… Σήμερα (26/11) η ομάδα έσμιξε πάλι για αιματολογικές εξετάσεις και τεστ covid. Την Κυριακή (27/11) η ΑΕΚ ταξιδεύει για την Ολλανδία όπου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει μία μίνι χειμερινή προετοιμασία, δίνοντας και ένα φιλικό στις 4 Δεκεμβρίου.

Γνωστή έγινε η αποστολή που θα ταξιδέψει για την προετοιμασία, στην οποία εκτός είναι οι πέντε παίκτες της που είναι στο Μουντιάλ όπως και ο Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός έκανε πριν λίγες εβδομάδες επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Κρίθηκε ωστόσο τελικά προτιμότερο να μείνει στην Αθήνα ο Τσούμπερ καθώς χρησιμοποιεί και κάποιο εξοπλισμό στην αποθεραπεία του, που δεν γίνεται να μεταφερθεί.

Αντίθετα οι Άμραμπατ και Ελίασον, οι οποίοι είναι επίσης τραυματίες, θα ταξιδέψουν κανονικά με την αποστολή και θα συνεχίσουν στην Ολλανδία το πρόγραμμά τους. Επίσης οι Έλληνες διεθνείς Μάνταλος, Ρότα, Τζαβέλλας και Αθανασιάδης θα ενσωματωθούν στην αποστολή στην Ολλανδία στις 29 Νοεμβρίου. Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0