Football Talk

ΑΕΚ: Μέσα οι τραυματίες Άμραμπατ, Ελίασον και Τσούμπερ στην αποστολή για Ολλανδία

ΑΕΚ: Μέσα οι τραυματίες Άμραμπατ, Ελίασον και Τσούμπερ στην αποστολή για Ολλανδία
Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε στην αποστολή της ΑΕΚ για την προετοιμασία στην Ολλανδία να συμπεριλάβει και τους τραυματίες Τσούμπερ, Ελίασον και Άμραμπατ
Σχετικά Άρθρα
Η «Ένωση» ετοιμάζεται για την επιστροφή στις προπονήσεις, αρχής γενομένης από το Σάββατο (26/11) όπου θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εξετάσεις και την Κυριακή (27/11) το πρωί αναμένεται να αναχωρήσουν για Ολλανδία, εκεί που θα πραγματοποιηθεί η mini προετοιμασία της ομάδας. 

Στην αποστολή της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθούν κανονικά και οι Στίβεν Τσούμπερ (στις 10 Νοεμβρίου είχε υποβληθεί σε επέμβαση για το σύνδρομο στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρούσε και έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4-6 εβδομάδες απουσίας), Νορντίν Άμραμπατ και Νίκλας Ελίασον.

Από την άλλη πλευρά ο Άμραμπατ είναι επίσης πιθανό να προλάβει τα τελευταία ματς του 2022 μετά τον καθαρισμό που έγινε στο γόνατό του, ενώ τέλος ο Νίκλας Ελίασον είχε υποστεί κάταγμα περόνης και δεν αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας πριν το 2023. Ο Ματίας Αλμέιδα όμως αποφάσισε να τους συμπεριλάβει κανονικά και τους τρεις στην αποστολή. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0