Football Talk

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 4-2: Στο ρεκόρ του Χούμελς, η Μπορούσια ήταν… αδιόρθωτη! (video)

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 4-2: Στο ρεκόρ του Χούμελς, η Μπορούσια ήταν… αδιόρθωτη! (video)

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στην Bundesliga, και αυτή εκτός έδρας, υπέστη η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία έχασε με 4-2 από τη Γκλάντμπαχ, στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και δεν έκανε το… ιδανικό δώρο στον Ματς Χούμελς που έφτασε τα 400 ματς με την φανέλα της!

Για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ αποδείχθηκε αδιόρθωτη και υπέστη «βαριά» ήττα από τη Γκλάντμπαχ, με 4-2, στην 15η αγωνιστική της Bundesliga.

Αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, είδε την εστία της να παραβιάζεται για τρίτη σερί αγωνιστική σε επίπεδο πρωταθλήματος και έχασε ξανά, όπως και πέρυσι, στην έδρα της αντιπάλου της, με συνέπεια να μείνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +3 από την αντίπαλό της.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Ο Χόφμαν άνοιξε το σκορ για του γηπεδούχους στο 4ο λεπτό, αλλά ο Μπραντ ισοφάρισε στο 19’, δίνοντας στον Ματς Χούμελς ένα λόγο να ελπίζει, πως στην 400η συμμετοχή του με τους Βεστφαλούς, ο αριθμός – ορόσημό του θα συνδυαζόταν με ένα εκτός έδρας τρίποντο.

Μέχρι και την συμπλήρωση μισής ώρας όμως, ο στόχος έδειξε να… χάνεται. Ο Μπενσεμπαίνι έκανε το 2-1, ο Τουράμ… τρία τα γκολ της ομάδας του και η μείωση του σκορ από την Σλότερμπεκ πριν την λήξη του ημιχρόνου, δεν διαφοροποίησε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Κονέ «έγραψε» το 4-2 στο 46ο λεπτό και παρότι η Μπορούσια κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα, δεν μπόρεσε να μπει ξανά στο ματς, με το τελικό 4-2 να σηματοδοτεί την επανάληψη του… 2021! Και τότε είχε ηττηθεί στην εν λόγω έδρα με 4-2, στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τα γκολ της να σημειώνονται από τον… Έρλινγκ Χάαλαντ!

 

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0