Football Talk

Ζαγαρίτης: «Είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός για μένα»

Ζαγαρίτης: «Είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός για μένα»
Ο Βασίλης Ζαγαρίτης μίλησε στα συνδρομητικά κανάλια Novasports για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό αλλά και το διαφαινόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.
Για καταστάσεις και πρόσωπα μίλησε ο διεθνής Έλληνας οπισθοφύλακας της Πάρμα, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε προπονητές που είχε στον Παναθηναϊκό, αλλά και στα συναισθήματα του όταν άκουσε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για την περίπτωση του.

Διαβάστε αναλυτικά:
«Επί Πογιάτος όλοι φοβόντουσαν τι θα γίνει εάν συνεχίζονταν τα αρνητικά αποτελέσματα. Αν υπήρχαν μερικά θετικά αποτελέσματα κι έμενε, εγώ θα έπρεπε να βρω κάπου αλλού να πάω. Ήμουν πολύ ανοιχτός μαζί του, κι αυτός το ίδιο, αν και είχαμε άλλες απόψεις.

Ο κύριος Μπόλονι και ο κύριος Δώνης με βοήθησαν πολύ στην εξέλιξή μου. Στις Ακαδημίες υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι. Ο κύριος Συλαϊδόπουλος, ακόμα κι ο κύριος Φραντζέσκος ήταν εκεί για μένα.

Είχε φτάσει μέχρι εμένα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν ήξερα πώς θα αντιδράσω, σίγουρα είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά δεν ήθελα να επιστρέψω εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα. Ήθελε πάρα πολλή σκέψη να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά πάνω απ’ όλα έπρεπε να σκεφτώ αν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα.

Παρακολουθώ τα περισσότερα ματς, είναι μια απίστευτη ομάδα που έχει φτιάξει ο Γιοβάνοβιτς! Όχι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού και το μέταλλο που βγάζει. Η Λεωφόρος ήξερα ότι είναι μια «καυτή» έδρα και ήθελα πάντα να παίξω με πολύ κόσμο αλλά δεν τα κατάφερα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0