Football Talk

Ρόμα – Λάτσιο 0-1: Αφεντικά της πόλης οι «λατσιάλι»! (video)

Ρόμα – Λάτσιο 0-1: Αφεντικά της πόλης οι «λατσιάλι»! (video)

Η Λάτσιο ήταν η μεγάλη νικήτρια του Derby della Capitale, επικρατώντας της Ρόμα στο κατάμεστο Ολίμπικο με 1-0! Στην τρίτη θέση της Serie A πλέον η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, με την συμπολίτισσα να μένει στους 25 βαθμούς και να πέφτει εκτός 4άδας.

Νίκη γοήτρου και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πήρε η Λάτσιο κόντρα στη Ρόμα (1-0) στο μεγάλο Derby della Capitale για την 13η αγωνιστική της Serie A. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πέτυχε ο Φελίπε Άντερσον στο πρώτο ημίχρονο, με την Ρόμα να έχει μεν την υπεροχή αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα τους «λατσιάλι». Στην τρίτη θέση πλέον η Λάτσιο με 27 βαθμούς, η οποία άφησε εκτός 4άδας την συμπολίτισσά της, που έμεινε στους 25 και την πέμπτη θέση!

Οι δύο ομάδες άρχισαν προσεκτικά τον αγώνα, χωρίς πολλά ρίσκα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δούμε την πρώτη ουσιαστικά σημαντική ευκαιρία στο 29’ όταν η Λάτσιο άνοιξε το σκορ!

Ο Πατρίσιο έδωσε στον Ιμπάνιες ωστόσο αυτός έχασε την μπάλα υπό την πίεση του Φελίπε Άντερσον, ο οποίος εκτέλεσε εύκολα τον πορτιέρο της Ρόμα για το 1-0 των «λατσιάλι»!

Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο προσπάθησαν να απαντήσουν στο γκολ της Λάτσιο και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 34’, με τον Τζανιόλο να παίρνει την μπάλα στο όριο της περιοχής των φιλοξενουμένων και να δοκιμάζει το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Μάρουσιτς και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα αύξησε την πίεσή της προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Στο 52' ο Σμόλινγκ δεν μπόρεσε να βρει στόχο με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Στη συνέχεια πέρα από μία ενέργεια του Τζανιόλο στο 64' και ένα πλασέ του Φελίπε Άντερσον, το οποίο έβγαλε ο Πατρίσιο στο 72', δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση.Οι γηπεδούχοι είχαν μία ανούσια κατοχή της μπάλας και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν καλές προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα η Λάτσιο να διατηρήσει εύκολα το υπέρ της 1-0 και να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι (46' Τσελίκ), Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Κάρσντορπ (63' Ελ Σαραουί), Καμαρά (73' Μάτιτς), Κριστάντε, Ζαλέβσκι (73' Μπελότι), Τζανιόλο, Έιμπραχαμ, Πελεγκρίνι (53' Βολπάτο)

Λάτσιο: Προβεντέλ, Λάτσαρι (69' Ισάι), Καζάλε, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Βεσίνο, Κατάλντι, Αλμπέρτο (71' Μπάσιτς), Πέδρο (69' Καντσελιέρι), Άντερσον, Τζακάνι (85' Ρομέρο)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0