Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ουνιόν Βερολίνου 5-0: Έστησε «πάρτι» στο δεύτερο ημίχρονο και την «εκθρόνισε»! (video)

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ουνιόν Βερολίνου 5-0: Έστησε «πάρτι» στο δεύτερο ημίχρονο και την «εκθρόνισε»! (video)

Την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, επικρατώντας με το ευρύ 5-0 της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Ουνιόν. Με το σημερινό αποτέλεσμα οι «κοκκινόμαυροι» του Αλόνσο «ξεκόλλησαν» από τη ζώνη του υποβιβασμού, «σκαρφαλώνοντας» στην 14η θέση της βαθμολογίας (12β.) Απότομη «προσγείωση» για τους πρωτευουσιάνους, οι οποίοι γνώρισαν μόλις την Τρίτη τους ήττα στη φετινή Bundesliga.

Επιστροφή στις νίκες με πανηγυρικό τρόπο για τη Λεβερκούζεν. Οι «βέρκσελφ» συνέτριψαν την ισχυρή Ουνιόν με 5-0 «εκθρονίζοντάς» την από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο στη Μπάι Αρίνα κύλησε χωρίς «συγκινήσεις» με αμφότερες τις ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων αποτέλεσε το σουτ του Αμίρι στο 39’, ενώ η Ουνιόν «επισκέφθηκε» τα αντίπαλα καρέ με τους Ρίερσον (2’), Μπέκερ (29’) και Λέιτε (40’).

Μετά την ανάπαυλα, τα πράγματα εξελίχθηκαν ιδανικά για τις «ασπιρίνες», καθώς πέτυχαν τρία γκολ σε δέκα λεπτά και «καθάρισαν» το παιχνίδι. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο προηγήθηκε στο 47’, με τον Άντριχ να σουτάρει εύστοχα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 56’, όταν ο Ντιαμπί εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκριλ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα η Λεβερκούζεν «σφράγισε» το τρίποντο, με τον Ντιαμπί να τριπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μπάκκερ. Τον δείκτη του σκορ ήρθε να αυξήσει στο 68’ ο Χλόζεκ. Ο Τσέχος επιθετικός βρήκε τη μπάλα στην κίνηση με «τακουνάκι», έπειτα από εκπληκτική ατομική ενέργεια του Αμίρι. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Χλόζεκ, δίνοντας διαστάσεις «θριάμβου» στην σημερινή επικράτηση της ομάδας του.

Νικόλας Μπιλάλης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0