Football Talk

Η συγκινητική κίνηση του Ντάιερ που τίμησε τη μνήμη του Τζιαν Πιέρο Βεντρόνε

Η συγκινητική κίνηση του Ντάιερ που τίμησε τη μνήμη του Τζιαν Πιέρο Βεντρόνε
Μία σπουδαία κίνηση από τον Έρικ Ντάιερ, ο οποίος τίμησε τη μνήμη του Τζιαν Πιέρο Βεντρόνε, στέλνοντας στην οικογένειά του, τη φανέλα που φορούσε στο παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας με την Ιταλία.
Τον Οκτώβριο ο προπονητής φυσικής κατάστασης της Τότεναμ, Τζιαν Πιέρο Βεντρόνε, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. Ο Έρικ Ντάιερ, δεν μπόρεσε να κρύψει τη λύπη του, καθώς θεωρεί ότι ο Βεντρόνε έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την επιστροφή του στην εθνική Αγγλίας το 2020.

«Η δουλειά του θα συνεχιστεί τώρα, μέσα μας, για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν και για τον καθένα ξεχωριστά για το υπόλοιπο της καριέρας μας. «[Το να κερδίσεις κάτι] θα ήταν ο απόλυτος φόρος τιμής. Μας έδινε όλο τον εαυτό του κάθε μέρα. Πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο για εκείνον».

Ο κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ, για να τιμήσει τη μνήμη του, υπέγραψε τη φανέλα που φόραγε στο παιχνίδι με την Ιταλία (πατρίδα του Βεντρόνε) τον Σεπτέμβριο και την έστειλε στον γιο του, Ιβάν, με ένα πολύ ωραίο μήνυμα.

«Στην οικογένεια Βεντρόνε. Ο Τζιαν Πιέρο με βοήθησε να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα. Θα κουβαλάω τις αξίες του καθημερινά μαζί μου. Τις καλύτερες ευχές, Έρικ». www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0