Football Talk

Άλλος Ολυμπιακός κόντρα στη Ναντ

Άλλος Ολυμπιακός κόντρα στη Ναντ
Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ναντ, στο φινάλε των ομίλων του Europa League, με τον Μίτσελ να προτίθεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Το ντέρμπι της Κυριακής είναι κάτι σαν τελικός για τους Πειραιώτες καθώς με νίκη ξαναμπαίνουν στο κόλπο του πρωταθλήματος. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως μετά από όσα έγιναν στο Φραίμπουργκ η τελευταία αγωνιστική του βρίσκει χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στον όμιλο, οδηγεί τον Μίτσελ σε μαζικό ροτέισον.

Πρώτα από όλα, ο Ισπανός τεχνικός είδε την Τρίτη τόσο τον Ρέτσο όσο και τον Εμβιλά να ξεπερνούν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και να προπονούνται κανονικά, κάτι που συνέβη και με τον Σισέ ο οποίος μετά από αρκετό καιρό δεν πονούσε στη μέση. Στα ευχάριστα και η επιστροφή του Βρσάλκο ο οποίος επίσης ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Από κει και πέρα τόσο ο Μπα όσο και ο Γκάρι Ροντρίγκες τρέχουν για να προλάβουν το ματς της Κυριακής με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι εναντίον τους. 

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Μίτσελ τώρα για την ενδεκάδα της Πέμπτης, αναμένεται να δούμε έναν εντελώς διαφορετικό Ολυμπιακό συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια. Σύμφωνα με τις δοκιμές που έχουν γίνει έως τώρα, ο Τζολάκης θα καθίσει στα δοκάρια και θα έχει μπροστά του τέσσερα παιδιά που έχουν ξεκινήσει από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Ανδρούτσιος δεξί μπακ, ο Βρουσάι αριστερό και στόπερ ο Ρέτσος με τον Καλογερόπουλο. Ο Κούντε με τον Μπουχαλάκη θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ είναι πολύ πιθανό να πάρει την πρώτη του συμμετοχή επί ημερών Μίτσελ ο Τζος Μπόουλερ ξεκινώντας ως δεξί εξτρέμ. Αριστέρα θα βρίσκεται ο Χουάνγκ Ουι Τζο και δίδυμο στην επίθεση ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τον Ελ Αραμπί.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται ο Μίτσελ να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον νεαρό Τάσο Σαπουντζή, ενώ προτίθεται να χρησιμοποιήσει και τον Μαρσέλο για κάποιο διάστημα του αγώνα.  

Οι παραπάνω επιλογές αν και εφόσον επιβεβαιώθουν από τις τελικές αποφάσεις του Μίτσελ δε σημαίνουν πως ο Ολυμπιακός δε θα δώσει τη μάχη του το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Κυπελλούχο Γαλλίας. Ίσα ίσα που ο Ισπανός τεχνικός καλεί τους παίκτες που θα αγωνιστούν να αρπάξουν την ευκαιρία και να δείξουν πως αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχουν κι άλλα κίνητρα όπως το οικονομικό με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου σε περίπτωση νίκης, αλλά αποτελεί και θέμα πρεστίζ να μην τελειώσει η φετινή ευρωπαική περιπέτεια των ερυθρόλευκων χωρίς τρίποντο. 

 Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0