Football Talk

Λεβαντόφσκι: Ρεκόρ οκταετίας για τον ήρωα του Τσάβι ο οποίος «έπιασε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο (video)

Λεβαντόφσκι: Ρεκόρ οκταετίας για τον ήρωα του Τσάβι ο οποίος «έπιασε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο (video)
Πράγματα και θαύματα κάνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην La Liga, ο οποίος με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Βαλένθια κατέγραψε το κορυφαίο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από την σεζόν 2014/2015.
Όσο ο Τσάβι βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής του ισπανικού τύπου (κυρίως για τις ευρωπαϊκές επιδόσεις της Μπάρτσα), ο Λέβα βρίσκεται εκεί για να τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Ζόρια για τους Καταλανούς στο Μεστάγια; Eκεί αυτός. Με την προβολή του στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων δεν χάρισε απλά μία νίκη βαθμολογικής σημασίας, αλλά κατέγραψε και ένα αξιομνημόνευτο ατομικό ρεκόρ.

Πέτυχε το 13ο του τέρμα σε μόλις 12 αναμετρήσης στο εγχώριο πρωτάθλημα, γεγονός που είχε να συμβεί από την σεζόν 2014/2015. Τότε λοιπόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο το είχε κατορθώσει φορώντας την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία αγωνιστική περίοδο που εν τέλει η ομάδα του τερμάτισε δεύτερη. Μένει να φανεί αν ο 34χρονος Πολωνός στράικερ κατορθώσει να κάνει το θαύμα και να οδηγήσει τους Καταλανούς σε ένα λυτρωτικό τίτλο, έπειτα από μία τετραετία μετριότητας και αποτυχιών...

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0