Football Talk

Αντόνιο Κόντε: «Απολαμβάνω κάθε μου στιγμή στην Τότεναμ»!

Αντόνιο Κόντε: «Απολαμβάνω κάθε μου στιγμή στην Τότεναμ»!
Την αγάπη του για την Τότεναμ και τους οπαδούς της, εξέφρασε ο Αντόνιο Κόντε σε πρόσφατες δηλώσεις του, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου στον πάγκο των «σπιρουνιών».
Μόνιμος κάτοικος Λονδίνου αισθάνεται πλέον ο 53χρονος τεχνικός της Τότεναμ, καθώς σε λιγότερο από μια εβδομάδα συμπληρώνει 365 μέρες επί Αγγλικού εδάφους. Ο Ιταλός προπονητής, παρά τα... νεύρα, την ένταση και εν τέλει την αποβολή του στο παινχίδι με τη Σπόρτινγκ (26/10), προέβη σε δηλώσεις αισιοδοξίας για τη συνέχεια, τονίζοντας το πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως η Τότεναμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Τότεναμ:

Για την μέχρι τώρα εμπειρία του στο κλαμπ:


«Σε ένα χρόνο είχαμε μια εξαιρετική πορεία με τον σύλλογο, τους παίκτες και τους οπαδούς. Απολαμβάνω κάθε μου στιγμή στην Τότεναμ. Ανακάλυψα έναν σύλλογο πρότυπο, έναν σύλλογο με φανταστικό προπονητικό, καταπληκτικό γήπεδο, όπως επίσης το πάθος των φιλάθλων μας…και τις απαιτήσεις τους! Λόγω των οπαδών μας, οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Συνεχίζω να απολαμβάνω κάθε μέρα, να μένω εδώ και να δουλεύω για αυτόν τον σύλλογο».

Για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ:
«Αυτό που συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι ήταν απίστευτο. Είσαι ήδη στον επόμενο γύρο, πανηγυρίζεις, μετά σου παίρνει πέντε λεπτά για να δεις το VAR και παρόλα αυτά δεν ξέρεις αν είναι σωστό ή λάθος; Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.
Ειλικρινά πιστεύω ότι το VAR είναι μια μεγάλη βοήθεια για τον διαιτητή για να πάρει την καλύτερη απόφαση. Το πιο σημαντικό είναι η ειλικρίνεια. Αποβλήθηκα γιατί μπήκα στο γήπεδο. Βλέπω όμως και άλλους να έχουν μπει.

Για την κούραση που υφίστανται οι Ευρωπαικοί σύλλογοι, και το ρίσκο να ξεκινήσει βασικούς τους Ρομέρο και Χόιμπιεργκ με τη Σπόρτινγκ:

«Σίγουρα κάθε ομάδα που παίζει στην Ευρώπη είναι κουρασμένη, ειδικά αυτές που παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ, γιατί στην Πρέμιερ Λιγκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Δεν παραπονιέμαι για το πρόγραμμα γιατί το ξέραμε αυτό στην αρχή της σεζόν. Όταν παίζεις εναντίον μιας ομάδας που παίζει μια φορά τη βδομάδα, ίσως αυτή να έχει και περισσότερη ενέργεια από εσένα. Πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο, ειδικά για τον Ρομέρο, γιατί ήταν πραγματικά κουρασμένος. Ρισκάραμε πολύ. Αλλά σε αυτό το είδος παιχνιδιού, πρέπει να παίρνεις και κάποια ρίσκα. Ο παίκτης εξάλλου, μας έδωσε την άδεια του να τον υπολογίζουμε. Σίγουρα χρειάζεται καλύτερη αποκατάσταση. Ο Χόιμπιεργκ είναι εντάξει, είναι έτοιμος εκατό τοις εκατό. Έχουμε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι την Τρίτη και γι' αυτόν τον λόγο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για αυτόν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0