Football Talk

Ντάργουιν Νούνιες: Ο ταχύτερος παίκτης στην ιστορία της Premier League!

Ντάργουιν Νούνιες: Ο ταχύτερος παίκτης στην ιστορία της Premier League!

Ιστορικό ήταν το ματς απέναντι στη Γουέστ Χαμ (19/10) για τον Ντάργουιν Νούνιες, στη νίκη της Λίβερπουλ με 1-0. Πέρα από το γκολ που σημείωσε, πραγματοποίησε και το γρηγορότερο σπριντ στην ιστορία της Premier League!

Η Λίβερπουλ τον απέκτησε λόγω της ικανότητας του στο σκοράρισμα, ωστόσο ο Ντάργουιν Νούνιες δείχνει πως έχει και άλλα ταλέντα! Στη νίκη των «reds» στο «Άνφιλντ» με 1-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ (19/10), πέρα από το νικητήριο γκολ που πέτυχε, έγινε και ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Premier League.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Ουρουγουανός επιθετικός σημείωσε νέο ρεκόρ για το γρηγορότερο σπριντ στο πρωτάθλημα. Έτρεξε με ταχύτητα 38 χιλιομέτρων την ώρα, ξεπερνώντας με αυτόν τον τρόπο τον Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άγγλος αμυντικός είχε πραγματοποιήσει σπριντ με 37.802 km/h το 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γρηγορότερη ταχύτητα που είχε καταφέρει να πιάσει ο Νούνιες, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Μπενφίκα, ήταν με 36.5 km/h.

Τρίτος στη σχετική λίστα έρχεται ο Ανταμά Τραορέ της Γουλβς που είχε τρέξει με 37.787 km/h, ενώ τον ακολουθούν οι Γουάν-Μπισάκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Τρεζεγκέ (Άστον Βίλα) και αμφότεροι έκαναν σπριντ με ταχύτητα 37.594 km/h. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0