Football Talk

Ρότζερς: Πέμπτη «λευκή», εντός έδρας ισοπαλία με τη Λέστερ και πρώτη τον Οκτώβριο, μετά από το… Λίβερπουλ – Χαλ του 2014! (video)

Ρότζερς: Πέμπτη «λευκή», εντός έδρας ισοπαλία με τη Λέστερ και πρώτη τον Οκτώβριο, μετά από το… Λίβερπουλ – Χαλ του 2014! (video)
Έχει συνηθίσει να διεκδικεί μέχρι τέλους τις εντός έδρας αναμετρήσεις ο Μπρένταν Ρότζερς. Είτε αναφερόμαστε για το διάστημα που ήταν προπονητής στη Σουόνσι, είτε στη Λίβερπουλ, είτε πλέον στη Λέστερ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ με την Κρίσταλ Πάλας στο «Κινγκ Πάουερ», γεγονός που δεν είναι… σύνηθες. Είναι άλλωστε μόλις η 5η «λευκή» ισοπαλία του Σκωτσέζου προπονητή στο εν λόγω γήπεδο στην Premier League και η… πρώτη που λαμβάνει χώρα τον Οκτώβριο, μετά από οκτώ χρόνια.
Το αρνητικό σερί και την κακή της πορεία στην φετινή Premier League συνεχίζει η Λέστερ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη, δίχως γκολ, με την Κρίσταλ Πάλας στο «Κινγκ Πάουερ» και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μετρώντας μόλις 5 βαθμούς, έναντι 9 της ομάδας του Πατρίκ Βιεϊρά.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι πως το «Χ» κόντρα στους «αετούς», εντός έδρας, είναι μόλις η 5η «λευκή» ισοπαλία του Μπρένταν Ρότζερς στο «σπίτι» της ομάδας του σε επίπεδο Premier League, στα 180 ματς που έχει δώσει στον πάγκο της Λέστερ.

Το πρώτο ήταν τον Μάιο του 2019, το τελευταίο τον Απρίλιο του 2022 και πλέον οι εντός έδρας «λευκές» ισοπαλίες έγιναν πέντε, με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να τις ακολουθεί. Το γεγονός πως καμία από τις προηγούμενες τέσσερις με την Λέστερ, δεν είχε λάβει χώρα τον χειμώνα.

Όλες πραγματοποιήθηκαν από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο για τον Μπρένταν Ρότζερς, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Ποια ήταν η τελευταία ισοπαλία του εντός έδρας, δίχως γκολ, σε επίπεδο Premier League, τον χειμώνα;

Γυρνάμε τον χρόνο στο μακρινό 2014. Όταν δηλαδή ήταν προπονητής της Λίβερπουλ. Στις 25 Οκτωβρίου του 2014, στο «Άνφιλντ», κόντρα στη Χαλ. Τελικό αποτέλεσμα… 0-0, από ένας βαθμός για κάθε ομάδα και μόλις η δεύτερη ισοπαλία δίχως γκολ στο εν λόγω γήπεδο, μετά τον Οκτώβριο του 2013 και το 0-0 με τη Στόουκ.



Έκτοτε, καμία «λευκή» ισοπαλία στην Premier League, στην έδρα της ομάδας του, δεν έλαβε χώρα χειμώνα… Και ήρθε η Κρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά για να βάλει τέλος στο σερί!

Δημήτρης Μανάκος

Πηγή: england365.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0