Football Talk

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μίτσελ για το Μπακού!

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μίτσελ για το Μπακού!

Την τελευταία του… ζαριά για να μείνει ζωντανός στην Ευρώπη παίζει ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ να προσανατολίζεται σε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δύο επιθετικούς.

Για το μέγεθος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη το σερί των 12 αγώνων χωρίς νίκη είναι πολύ μεγάλο και στον Πειραιά θέλουν να βάλουν τέλος άμεσα σε αυτό. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο Μπακού με μοναδικό στόχο να παραμείνουν ζωντανοί, έστω στη μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League.

Κανείς δεν έχει ξεχάσει τι συνέβη την περασμένη Πέμπτη (6/10) στο Φάληρο απέναντι στην Καραμπάγκ και δεδομένα θα ψάξουν να «πληρώσουν» τους Αζέρους με το ίδιο νόμισμα, με τον προπονητή να έχει στο μυαλό του και το ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Μίτσελ είδε πως το αρχικό του πλάνο στο ματς δούλεψε καλά και προσανατολίζεται σε παρόμοιο σχηματισμό απέναντι στην πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν.

Καταρχήν μπορεί ο Τζολάκης να είναι το φαβορί, αλλά δεν αποκλείεται ο Μίτσελ να δώσει στον Πασχαλάκη την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του. Όπως και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πιθανότατα με τριάδα στην άμυνα. Ο Σισέ επέστρεψε στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο είναι να παραμείνει στον πάγκο και να ξεκινήσουν οι Παπασταθόπουλος, Μπα και Βρσάλκο. Αριστερό μπακ χαφ θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ , ενώ τον αντίστοιχο ρόλο στα δεξιά θα έχει ο Μάριος Βρουσάι που κέρδισε πόντους με την εμφάνιση του στην Κρήτη.

Στη μεσαία γραμμή πιθανότατα να προφυλαχθεί κάποιος εκ των Χουάνγκ Ινμπομ και Εμβιλά ή και δύο, με τους Μπουχαλάκη και Κούντε να έχουν αρκετές πιθανότητες για το αρχικό σχήμα. Στην επίθεση φαίνεται πως θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά μαζί οι Χουάνγκ Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ για τη θέση του επιτελικού μέσου φαίνεται πως «μάχονται» οι Μπιέλ και Βαλμπουενά.

Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Ελ Αραμπί και Άβιλα, όπως και οι ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα όπως ο Χάμες, ο Σαμασέκου και ο Μπακαμπού. Αντίθετα ο Μίτσελ πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Μπόουλερ, αλλά και τρία παιδιά από την ακαδημία. Ο λόγος για τους Καλογερόπουλο, Σαπουντζή και Ντόι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0