Football Talk

Φινλανδία Κ17 – Ελλάδα Κ17 2-1: Ξεκίνημα με το… αριστερό για την Εθνική Παίδων!

Φινλανδία Κ17 – Ελλάδα Κ17 2-1: Ξεκίνημα με το… αριστερό για την Εθνική Παίδων!

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταξίδι της Εθνικής Παίδων για τον πρώτο γύρο των προκριματικών του Euro K17, με την ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη να ηττάται με 2-1 από την αντίστοιχη της Φινλανδίας.

Η Εθνική Παίδων βρέθηκε από την αρχή στα… σχοινιά, κυνηγώντας απόσταση δύο γκολ από το πρώτο μισάωρο. Έπειτα ισορρόπησε, ισοφάρισε γρήγορα, όμως η πολυπόθητη ισοφάριση δεν ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Φινλανδοί «πήραν κεφάλι στο σκορ» αρχικά με τον Ρουόπι στο 21ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Έζε στο 32'. Η Εθνική αντέδρασε, μείωσε με το γκολ του Στέφανου Τζίμα πριν καν τη συμπλήρωση των πρώτων 45' (42ο λεπτό) όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να φέρει το ματς στα ίσια αλλά δεν τα κατάφερε.

Η ήττα αυτή (2-1) από την Φινλανδία στην 1η αγωνιστική του πρώτου γύρου των προκριματικών του Euro Κ17 δημιουργεί ένα μειονέκτημα ενόψει των δύο αγώνων που απομένουν με την Ιταλία και το Κόσοβο. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα Ιταλία και Κόσοβο θα αναμετρησθούν στις 17:00 (5/10).

Η σύνθεση της Κ17: (πρ. Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Μπελερής, Πανικίδης, Παναγάκος (58' Σβίγκος), Χατζόπουλος, Χατζηνικολάου, Μπρέγκου (58' Κωστούλας), Μαρούτσης, Ανδρικόπουλος (70' Τσέλιος), Πολιτάκης (58' Καλλαντζή), Τζίμας, Μουζακίτης


www.bnsports,gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0