Football Talk

ΑΕΚ: Πώς έζησε ο Αλμέιδα το πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ: Πώς έζησε ο Αλμέιδα το πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια
Αντιδράσεις, πανηγυρισμοί και οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, στο πρώτο του ματς στον πάγκο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σχετικά Άρθρα

Όπως ανέφερε κι ο ίδιος μετά την ιστορική νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού (03/10, 4-1), η ατμόσφαιρα της Νέας Φιλαδέλφειας του θύμισε κάτι από... Μονουμεντάλ!

Το πρώτο ματς της ΑΕΚ στην OPAP Arena, στην επιστροφή της στη φυσική της έδρα μετά από 19,5 χρόνια, ο Ματίας Αλμέιδα το έζησε στο έπακρο.

Αντιδράσεις, πανηγυρισμοί, οδηγίες, αλλά και απόπειρα προσγείωσης των παικτών του. Η επιτυχία, όμως, δεν ήρθε από μόνη της, ούτε ήταν εξασφαλισμένη.

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες, με ομιλίες με τους παίκτες του, είχε φροντίσει να τους προετοιμάσει ψυχολογικά, ώστε η ορμή του κόσμου να λειτουργήσει ευεργετικά. Σε όσες παρεμβάσεις έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα, χρειάστηκε να φτάσει στα όρια της δικής του περιοχής, ώστε να ακουστεί. Άλλωστε, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου «πρόκειται για ένα γήπεδο που δεν μπορείς να ακούσεις τον διπλανό σου!» Χαρακτηριστικό παράδειγμα πρως στο πρώτο ημίχρονο, χρειάστηκε να μεσολαβήσει ο Μοχαμάντι, ώστε να μεταφερθούν οδηγίες στον Ελίασον που βρισκόταν στην απέναντι πλευρά.

Κάθε γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα. Ειδικά στο δεύτερο, έφτασε τρέχοντας από τη μία άκρη του πάγκου στην άλλη, για να αγκαλιάσει έναν συνεργάτη του. Ωστόσο, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, φρόντισε να επανέλθει στη... γη.

Το άγχος του δεν του επέτρεπε να ξεφύγει άλλωστε. Παρέμενε προσγειωμένος, κάτι που ζητούσε μανιωδώς και από τους παίκτες του. Εν τέλει, το κατάφερε και σίγουρα, δεν είναι κάτι που «χτίζεται» σε μία ημέρα. Είναι αποτέλεσμα καθημερινής δουλειάς στα αποδυτήρια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0